11 Ağustos-03 Eylül 2014 Vefatlar

11 Ağustos-03 Eylül 2014 Vefatlar

Bayadı Mahallesinden Merhum Hüseyin ve Ayşe Bulak’ın kızları, Mustafa, Ali İhsan, Ahmet, İsmail, Ruşen ve Emine’nin kız kardeşleri, Kemal, Emin, Meliha Şimşek ile Meral Er’in anneleriNECMİYE BULAK vefat etmiştir.Cenazesi bugün Bayadı Mahallesi Merkez cami

Vefat İlanları 11 Ağustos-03 Eylül 2014 

03.09.2014

kadınBayadı Mahallesinden Merhum Hüseyin ve Ayşe Bulak’ın kızları, Mustafa, Ali İhsan, Ahmet, İsmail, Ruşen ve Emine’nin kız kardeşleri, Kemal, Emin, Meliha Şimşek ile Meral Er’in anneleriNECMİYE BULAK vefat etmiştir.Cenazesi bugün Bayadı Mahallesi Merkez camiinde kılınacak öğlen namazından sonra aynı yerde toprağa verilecektir.

 

kadınKayadibi Mahallesinden Şamlıoğullarından, Merhum Hacı Bayram Şentepe’nin eşi, Hüseyin, Süleyman, Sedat Şentepe’lerin anneleri ELMAS ŞENTEPE vefat etmiştir.Cenazesi bugün ikindi namazından önce Kayadibi Mahallesindeki aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

 

01.09.2014

kadınKaraağaç Mahallesinden Gölgecoğullarından Ferhat Yeşilyurt’un eşi, Akif, Raif, Hatice Yeşilyurt’un anneleri, Abaşoğlu Hacı Mustafa kızı ASİYE YEŞİLYURT vefat etmiştir.Cenazesi bugün Karaağaç Mahallesinde kılınacak öğlen namazından sonra toprağa verilecektir.

 

kadınKumru İlçesi Tekke Mahallesinden, Osman, Mehmet, Ahmet, Mustafa, Resul, Halit Onur’ların ve Ayşe Tuncel’in anneleri, Fatih, Oğuz, Zeynep, Muhammet, ve Tuba Onur’ların babaanneleri MAKBULE ONUR vefat etmiştir.Cenazesi bugün saat 12.00’de Bahçelievlerdeki evinden alınarak Kumru Tekke Mahallesinde kılınacak ikindi  namazından sonra toprağa verilecektir.

erkekEskipazar Mahallesinden Tömcöoğullarından Merhum Mustafa ve Rengül Karaağaç’ın oğlu, Sezgin Karaağaç’ın kardeşi AHMET ERGİN KARAAĞAÇ vefat etmiştir.Cenazesi bugün kılınacak ikindi namazından sonra Eskipazar Tömcöoğulları mevkiindeki aile mezarlığında toprağa verilecektir.

kadınDüz Mahalle sakinlerinden merhum Kadir ŞENGÜN’ün eşi, Gönül, YİĞİT Mustafa ve Hacı ŞENGÜN’ün anneleri, Uğur YİĞİT’in kayın validesi ESMA ŞENGÜN vefat etmiştir.Cenazesi bugün yeni mahalledeki evinden alınarak. Orta Camii de kılınacak öğle namazından sonra şahincili şehir mezarlığında toprağa verilecektir.

erkekMusa baş oğullarından Merhum Mustafa BAŞ’ın oğlu, Nazmiye BAŞ’ın eşi Ümit BAŞ ’ın babası Nejmi ve Zeki BAŞ’ın abisi HAYRİ BAŞ vefat etmiştir.Cenazesi bugün saat 10:30 da Akyazı camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Esenyurt köyünde öğle namazından sonra toprağa verilecektir.

 

 

 

29.08.2014

erkekTeyneli Mahallesinden, Mollaömeroğullarından, Merhum Osman ve Şefika YEŞİLTEPE’nin oğlu, Selim ve Mahmut YEŞİLTEPE, Funda ÇAĞRIŞLI, Emel TOPKAYA, Arzu TÜRKAN, Şefika AKBULUT’un babaları, Muazzez KULAÇOĞLU’nun kardeşi, Ayşe YEŞİLTEPE’nin eşi, DURMUŞ YEŞİLTEPE vefat etmiştir.Cenazesi bugün, Teyneli Mahallesinde kılınacak Cuma namazından sonra aile mezarlığında toprağa verilecektir.

 

 

28.08.2014

kadınAltınyurt Mahallesinden Yaylaoğullarından Ramis Yayla’nın eşi,Veli, Rahime, Seher’in Anneleri Ali, Ahmet, Mehmet Kabataş’ın Ablaları NAZİYE YAYLA vefat etmiştir.Cenazesi bugün saat 10’00’da Şirinevlerdeki evinden alınarak Altınyurt Mahallesinde kılınacak öğle namazından sonra toprağa verilecektir.

 

 

27.08.2014

erkekUlubey, Aydınlar Mahallesinden, Derviş oğullarından, merhum Kazım CAN’ın oğlu, Emekli ebe Perihan CAN’ın eşi, Ertan ve Aysun CAN’ların babaları, Burhan CAN’ın abisi, Emekli öğretmen DURSUN ALİ CAN vefat etmiştir.Cenazesi bugün, Saat 10.00’da Durugöl Sağlık Sitesi yanındaki evinden alınarak, Ulubey, Aydınlar Mahallesinde öğle namazına müteakiben toprağa verilecektir.

 

 

26.08.2014

erkekUlubey Aydınlar mahallesi Ustaoğullarından Merhum Dursun Akkaya’nın oğlu Merhum Ahmet Mustafa,Salih,Selahattin,Avni.Hüseyin ve Hatice’nin Ağabeyleri Merhum Sebahattin Yücel,Birol ve Selami Akkayaların Babası MEHMET AKKAYA vefat etmiştir.Cenazesi bugün Ulubey Aydınlar mahallesinde Saat 11’de kılınacak öğle namazından önce toprağa verilecektir.

 

kadınEfirli Mahallesinden Merhum Şükrü Kaptan ve Seniye Kaptan’nın kızı Merhum Bilal Feleğin eşi Şükran Veyişoğlu’nun Annesi ŞÖHRET FELEK vefat etmiştir.Cenazesi bugün Efirli Merkez caminde kılınacak öğle namazından sonra aile Mezarlığında toprağa verilecektir.

erkekUlubey Ohtamış mahallesinden Güvecik mevkinden Osman Küpçük’ün oğlu CİHAN KÜPÇÜK vefat etmiştir.Cenazesi bugün Ohtamış mahallesinde kılınacak öğle namazından sonra toprağa verilecektir.

kadınPersembe medreseönünden merhum ali önder kızı Mehmet Hüsnü Meryem Şen Meral Düzgün,Ayşe Özdemir Gülbeyaz Eren’nin Anneleri Nagihan Şen Muammer Düzgün Yalçın Özdemir ve Adnan Eren’nin Kayınvalidesi FERİDE ŞEN vefat etmiştir.Cenazesi bugün Medreseönü Kıranbeşı mahallesinde kılınacak ikindi namazından sonra toprağa verilecektir.

 

 

25.08.2014

kadınKızılhisar Mahallesi Hacı Kadıoğullarından Merhum Şükrü Keskin’nin eşi Muharrem,Muammer ve Erol Keskin’nin Anneleri ÇAKIR KESKİN vefat etmiştir.Cenazesi bugün Kızılhisar mahallesinde kılınacak öğle namazından sonra toprağa verilecektir.

 

kadınUlubey Durak mevki Dölbentli Mahallesinden Usta Oğullarından Emekli Memur Murat Özkan’nın eşi Necati, Turan,Tufan,Tuncay Faruk,Gülay’ın Anneleri ŞÜKRİYE ÖZKAN vefat etmiştir.Cenazesi bugün Dölbentli mahallesinde kılınacak öğle namazından sonra toprağa verilecektir.

kadınBayadı mahallesinden Kazım ve Nazmiye Yeni’nin kızı ,Mehmet Necati,Engin’nin kardeşi Levent oğullarından İhsan Levent’in eşi,Bülent ve Bülten’nin Anneleri EMİNE ŞÜKRİYE LEVENT ( YENİ) vefat etmiştir.Cenazesi bugün Akyazı mahallesindeki evinden alınarak Bayadı Kuşgedi caminde kılınacak öğle namazından sonra toprağa verilecektir.

 

 

21.08.2014

erkekGiresun İli Alucra İlçesi Konaklı Köyünden Merhum Mehdi Zavalsız’ın oğlu, Hasan, Aydın, Sevim, Havva, Zeynep ve Emine Zavalsız’ların babaları CAFER ZAVALSIZ vefat etmiştir.Cenazesi bugün Konaklı Köyünde kılınacak öğlen namazından sonra toprağa verilecektir.

 

erkekBurhanettin mahallesinden merhum Aziz ve Emine Gönül’ün oğlu, Musaliye Gönül’ün eşi, Ferdi ve Melih Gönül’ün babaları BAHATTİN GÖNÜL vefat etmiştir.Cenazesi bugün saat 10.00’da Yeni Mahalledeki evinden alınarak Burhanettin Mahallesinde kılınacak öğlen namazından sonra toprağa verilecektir.

kadınPerşembe İlçesi Efirli Mahallesi Akçaova mevkiinden Emekli Öğretmen Şener Sakarya’nın yengesi, Cihangir Sakarya’nın eşi MELEK SAKARYA vefat etmiştir.Cenazesi bugün kılınacak ikindi namazından sonra Efirli mahallesinde toprağa verilecektir.

 

 

20.08.2014

erkekKabadüz yeşil ada mahallesinden Musabaşoğullarından Merhum Celal Baş’ın oğlu Mustafa ve Erol’un Babaları CEVAT BAŞ vefat etmiştir.Cenazesi bugün Kabadüz yeşil ada mahallesinde kılınacak öğlen namazından sonra toprağa verilecektir.

 

erkekAkkise Mahallesinden Babahasanoğullarından, Ordu eşraflarından Kardeşler Hamamı İşletmecilerinden Hikmet ve Mehmet Eryuva’ların babaları NEVZAT ERYUVA vefat etmiştir.Cenazesi bugün Akkise camiinde kılınacak ikindi namazından sonra aile mezarlığında toprağa verilecektir.

 

 

19.08.2014

erkekGürgentepe Tikenlice Aşağı Mahalle Akbaşoğullarından Merhum Yunus Akbaş’ın oğlu,Merhum Tahsin Akbaş’ın kardeşi,Kazım,Nazım,Nevzat Akbaş’ın Abileri Emekli GardiyanZİHNİ AKBAŞ vefat etmiştir.Cenazesi bugün öğle namazından Önce toprağa verilecektir.

 

erkekPerşembe Hacıkaptanlardan Merhum Kamil,Merhume Hamiye Alp’in oğlu,Fatma Alp’ın eşi Erdinç,Ersin,Alper’in Babaları,Zümrüt Çebi’nin kardeşi Aytekin ve Tamer Çebi’nin Dayıları Emekli öğretmen,Perşembe Esnaflarından Milliyet Gazetesi Eski Ordu Muhabiri SADIK ALP vefat etmiştir.Cenazesi bugün yeni ihsaniye caminde kılınacak öğle namazından sonra toprağa verilecektir.

erkekAltınordu Esnaflarından Gözlükçü Hakkılar Optik,Merhum Halil İlhan ve Zekiye İlhan’nın oğlu Hasan, Hüseyin’nin kardeşi Sinan İnan’nın Babası İLKAY İNAN vefat etmiştir.Cenazesi bugün Orta Caminde kılınacak öğlen namazından sonra topraga verilecektir.

 

 

 

18.08.2014

erkekGiresun Alucra Demirözü köyünden, Merhum Hasan Alışarlı’nın oğlu, Mustafa, Perihan, Ahmet, Basri ve Zülbiye’nin kardeşleri, Ahmet ve Suzan Alışarlı’nın babaları NAZİF ALIŞARLIvefat etmiştir.Cenazesi Salı günü öğlen namazına müteakip Giresun Alucra Demirözü köyünde toprağa verilecektir.

 

erkekUlubey Akoluk mahallesinden Hartlıoğullarından İBRAHİM ÇINAR vefat etmiştir.Cenazesi bugün Ulubey Derekol Mahallesinde kılınacak İkindi namazından sonra toprağa verilecektir.

 

 

15.08.2014

erkekKabadüz ilçesi Karakiraz Mahallesi Ğüzlük mevkiinden,Kahvecioğullarından Merhum Temel Kahveci’nin oğlu,Olcay Ünsiye ve Gökmen Kahveci’nin Babaları Hasan ,Galip ,Kazım ,Turan ,Emine Köroğlu ,Nevziye ve Selime Zengini’nin kardeşi Gazeteci Bahtiyar Kahveci,DSİ Çalışanlarından Hikmet Kahveci ve Ordu Valiliği çalışanlarından Mustafa Kahvecinin amcası İl Özel İdaresinden Emekli NECATİ KAHVECİ vefat etmiştir.Cenazesi bugün Kabadüz Merkez caminde kılınacak öğle namazından sonra toprağa verilecektir.

 

kadınAlembey mahallesinden Çıtıroğullarından Merhum Salih Özkan’nın kızı Dursun Candan’nın baldızı Salih Sönmez’in yengesi Sezgin Sönmez ve Reyhan Aksu’nun Annesi Çetin Aksu ve Esengül Sönmez’in kayınvalidesi Eski Muhtar Mehmet Sönmez’in eşi FATMA SÖNMEZ vefat etmiştir.Cenazesi bugün Alembey Caminde kılınacak öğle namazından sonra toprağa verilecektir.

erkekUlubey Durak Mahallesinden, Palazoğullarından, merhum Dursun Yılmaz’ın oğlu, merhum Sezai Yılmaz’ın ağabeyi AHMET YILMAZ vefat etmiştir.Cenazesi bugün Durak Mahallesin de bulunan evinin önünde saat 14:30’da cenaze namazından sonra toprağa verilecektir.

 

 

14.08.2014

erkekUlubey İlçesi Çubuklu Mahallesinden Deliosmanoğullarından Mustafa ve Davut Temel’in babası, Ali, Hasan, Emin, Hüsnü ve Zikri Temel’in kardeşleri, Şirinevler Mahallesi Muhtarı Yaşar Temel’in amcası ZÜHTÜ TEMEL vefat etmiştir.Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Ulubey İlçesi Çubuklu mahallesindeki aile kabristanlığında toprağa defnedilecektir.

 

kadınMerhum Fazlı Coşkun’nun eşi,Vural Esener ,Merhum Kadir Coşkun,Tülay Dönek,Gülay Üstüntaş’ın Anneleri SAADET COŞKUN vefat etmiştir.Cenazesi bugün Şarkiye Mahallesindeki evinden alınarak Orta Caminde kılınacak öğle namazından sonra toprağa verilecektir.

kadınMerhum Hacı Sayit Topaloğlu’nun eşi Diş hekimi Orhan Topaloğlu Merhum Avukat Adem Topaloğlu Yeni mahalle Esnaflarından Süleyman Topaloğlu’nun Anneleri HACI FATMA TOPALOĞLU vefat etmiştir.Cenazesi bugün Yemişli mahallesinde ikindi namazından önce aile mezarlığında toprağa verilecektir.

 

 

 

13.08.2014

kadınDelikkaya Mahallesinden Manavoğullarından Emekli PTT Memuru İsmet Şenyuva’nın eşi Merhum Bekir, Cemil ,Cahit ve Merhum Adil Şenyuva’ların Yengeleri Mehmet Ali ve Beste Şenyuva’nın Anneleri ELMAS ŞENYUVA vefat etmiştir.Cenazesi bugün Delikkaya mahallesinde Saat 11.00’de kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir.

 

erkekUlubey Koşaca Gürgentepe mahallesinden Halit Kepez’in oğlu Aziz,Azmi,Salih,Mustafa,Talip,Galip,Halit,Metin’nin Babaları HAMİ KEPEZ vefat etmiştir.Cenazesi bugün İmamhatip caminde kılınacak öğle namazından sonra,Ulubey Koşaca Caminde,İkindi namazından sonra aile mezarlığında toprağa verilecektir.

erkekKirazlimanı mahallesinden Merhum Sıtkı ve Hanife Aydınkaptan’nın oğlu Volkan, Çağlayan , Ersin’nin Babaları Seniye Aydınkaptan’nın eşi Kamil .Uğur Sinan. Şerife’nin ağbileri,Cemal Yıldırım’ın kayınpederi ,Onur Gürsoy’un kayınbiraderi MEHMET NURİ AYDINKAPTAN vefat etmiştir.Cenazesi bugün Kirazlimanı caminde kılınacak öğle namazından sonra,Güzelyalı mezarlığında toprağa verilecektir.

 

 

11.08.2014

erkekKaracaömer Mahallesinden Akgül Salih Altaş’ın oğlu Hacı, Emine,Hanife’nin Kardeşleri ,Necati, Nuran Derya’nın Abileri Ordu Barosu Avukatlarından NACİ ALTAŞ vefat etmiştir.Cenazesi bugün Karacaömer Merkez Caminde kılınacak öğle namazından sonra aile mezarlığında toprağa verilecektir.

 

erkekAziziye Mahallesinden Maliye Personeli Eyüp Kuvan ve Emine Kuvan’nın oğlu ,Tuğçe ,Tolga’nın Ağbeyleri Polis Memuru TUFAN KUVAN vefat etmiştir.Cenazesi bugün Aziziye mahallesindeki evinden alınarak Orta Caminde Kılınacak öğle namazından sonra aile mezarlığında toprağa verilecektir.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.