225 0 452 , Buyrun, ‘Çöp Taksi’

225 0 452 , Buyrun, ‘Çöp Taksi’

Tekintaş, Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Çöp Taksi’ aracının tanıtım programına yaptığı konuşmada, “Alo Çöp diye ifade ettiğimiz numarasının Ordu’muzu simgeleyen 252 0 452 rakamlarından oluşan numara aranarak “Çöp Taksi” ekiplerine ulaş



Altınordu Belediyesi tarafından uygulamaya konulanIMG_6797‘Alo Çöp Taksi’ hizmete girdi.

 225 0 452 , Buyrun, ‘Çöp Taksi’

Temizliğe büyük önem veren Altınordu Belediyesi, gün içinde kent merkezinde biriken çöpleri, ‘Çöp Taksi’ ile toplayarak görüntü kirliliğinin önüne geçmeyi hedefliyor.

IMG_6775

Vatandaşlar çevrede biriken çöplerin hızlı bir şekilde kaldırılmasını istediği zaman, 252 0 452 numaralı telefonu arayarak Temizlik İşleri Müdürlüğü “Çöp Taksi” ekipleri tarafından kaldırılmasını sağlayacak.

Verilen adrese ivedilikle ulaşarak çöpleri alacak ekipler gerek duydukları taktirde yıkama ekipleri de takviye olarak olay yerine intikal ederek, vatandaşın bildirdiği alan tam anlamıyla temizlenecek.

 Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş,  Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Çöp Taksi’ aracının tanıtım programına yaptığı konuşmada, “Alo Çöp diye ifade ettiğimiz numarasının Ordu’muzu simgeleyen 252 0 452 rakamlarından oluşan numara aranarak “Çöp Taksi” ekiplerine ulaşılacaktır. Bu çalışmada hedefimiz normal seyri ile 

IMG_6879

giden çöp toplama hizmetlerinin dışında olası herhangi bir yerde görülen bırakılmış ve çöp araçlarının gelmesi gecikecek ve olumsuzluk yaratacak tüm çöplerin anında alınması için yapılan bir hazırlıktır. Biz buna ‘Alo Çöp’ diyoruz. Vatandaşlarımız aradığında adresi verip ‘çöp var’ dediği zaman bu gördüğünüz küçük aracımız hızlı bir şekilde intikal edecek ve o alandaki çöp derhal kaldırılacak. Hem sineklenmeyi hem de oluşabilecek olumsuz şartlar  ve görüntü kirliliği ortadan kalkacak” diye konuştu.

Öte yandan Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün araç filosuna süpürme ve Yıkma aracıda eklendi.

IMG_6817

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.