Vefatlar 6-7-8-11/ 08/2014

Vefatlar 6-7-8-11/ 08/2014

Karacaömer Mahallesinden Akgül Salih Altaş’ın oğlu Hacı, Emine,Hanife’nin Kardeşleri ,Necati, Nuran Derya’nın Abileri Ordu Barosu Avukatlarından NACİ ALTAŞ vefat etmiştir.Cenazesi bugün Karacaömer Merkez Caminde kılınacak öğle namazından sonra aile mezarl


Vefatlar 6-7-8-11/ 08/2014
 
 

11.08.2014

erkekKaracaömer Mahallesinden Akgül Salih Altaş’ın oğlu Hacı, Emine,Hanife’nin Kardeşleri ,Necati, Nuran Derya’nın Abileri Ordu Barosu Avukatlarından NACİ ALTAŞ vefat etmiştir.Cenazesi bugün Karacaömer Merkez Caminde kılınacak öğle namazından sonra aile mezarlığında toprağa verilecektir.

 

erkekAziziye Mahallesinden Maliye Personeli Eyüp Kuvan ve Emine Kuvan’nın oğlu ,Tuğçe ,Tolga’nın Ağbeyleri Polis Memuru TUFAN KUVAN vefat etmiştir.Cenazesi bugün Aziziye mahallesindeki evinden alınarak Orta Caminde Kılınacak öğle namazından sonra aile mezarlığında toprağa verilecektir.

 

 

08.08.2014

erkekKacalı Mahallesi Demirci’ oğullarından Merhum Hacı Hafız Mustafa, Merhume Şeker Demir’in oğlu Ömer ve Hakkı Demir’in kardeşi Sümer, Sinem ve Merhum Mustafa Demir’in Babaları Saadet Demir’in eşi ,Hüseyin Aydın’nın damadı Orhan ,Turan .Kazım Bekir Aydın’nın enişteleri Perşembe Esnaflarından MUAMMER DEMİR vefat etmiştir.Cenazesi bugün Perşembe Yeni İhsaniye caminde kılınacak öğle namazından sonra toprağa verilecektir.

 

erkekBoztepe Çorbacıoğlu mahallesi Hasekioğullarından Merhum Hasan ve Nuriye’nin oğlu,Hacı,Ömer,Fatma’nın Ağbileri ,Gökhan, Gizay ,Reyhan’nın Babaları Sevinç Haseken’nin eşi Sanayi Eczane çalışanı HÜSEYİN HASEKEN vefat etmiştir.Cenazesi bugün Boztepe Çorbacıoğlu Mahallesindeki caminde kılınacak öğle namazından sonra toprağa verilecektir.

erkekBayadı Mahallesi’nden Deli Mustafaoğullarından Merhum Killik Dursun Özdemir’in oğlu, Lütfü, Bahattin, Merhum Abdullah Selahattin’in kardeşleri Bekir, Fahri, Hatice’nin Babaları TALİP ÖZDEMİR vefat etmiştir.Cenazesi bugün Bayadı Geriş Camiinde kılınacak öğle namazından sonra toprağa verilecektir.

 

 

07.08.2014

erkekUlubey Şahin Kaya Mahallesi Cebed oğullarından Dursun ,Merhum İbrahim,Mustafa,İsmail,Ali,Zeynel ve Murat Gülerin babaları ŞAHİN GÜLER vefat etmiştir.Cenazesi bugün Ulubey Şahin Kaya Mahallesinde kılınacak öğle namazına mütakiben toprağa verilecektir.

 

kadınHatipli Mahallesinden Koçalioğullarından Merhum Hacı Halit Karakoç’un eşi ,Ercan. Suat ,Halis ve Mümin’nin Anneleri Erdoğan ve Tahsin Bayramlı’nın Ablaları PERİHAN KARAKOÇ vefat etmiştir.Cenazesi bugün saat 11.00’de kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir.

erkekNizamettin mahallesi Üçüoğullarından Merhum İbrahim Özgür’ün oğlu,Emsal Sarı’nın kardeşi Subutay,Burcu,Sibel ve Neslihan’nın Babaları Zekayi kalyoncu ve Ümit Yıldırım’ın Kayınpederi Cemal,Hüseyin Yılmaz ve Orhan Özgür’ün eniştesi Servet Topkaya’nın bacanağı Sevgi Özgür’ün eşi Emekli Cezaevi Memuru ADEM ÖZGÜR vefat etmiştir.Cenazesi bugün Nizamettin Merkez caminde kılınacak öğle namazından sonra toprağa verilecektir.

erkekCumhuriyet Mahallesinden Hasan Canbay’ın oğlu ,Bayram. Altun, Fatma,Sunay’ın BabalarıMEHMET CANBAY vefat etmiştir.Cenazesi bugün Karşıyaka caminde kılınacak öğle namazından sonra toprağa verilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum