Durugölde 175 "Su Kuşu" Var

Durugölde 175 "Su Kuşu" Var

Ordu'da da Yüzme öğrenmek için Yaz spor okullarına kayıt yaptıran 175 öğrenci çalışmalarına Antrenörler Demet Aldemir Yurt ve Sait Kumbasar yönetiminde durugöl olimpik kapalı yüzme havuzunda devam ediyor. Çocukların büyük bir kısmının hiç yüzm

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından çocuk ve gençlerimizi spora yönlendirmek, spor kulüplerine sporcu kaynağı yaratmak ve toplumda spor kültürünün oluşturulmasına katkı sağlamak amacıylah er yıl uygulanan İl Spor Merkezlerinde çalışmalar devam ediyor.

 

 Durugölde 175 "Su Kuşu" Var

 

   Yüzme çalışmaları Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri saat:10.00 ile 14:00  arasında durugöl olimpik kapalı yüzme havuzunda yapılmaktadır.

 

  Ordu'da da  Yüzme öğrenmek için Yaz spor okullarına kayıt yaptıran 175 öğrenci çalışmalarına Antrenörler Demet Aldemir Yurt ve Sait Kumbasar yönetiminde durugöl olimpik kapalı yüzme havuzunda devam ediyor.

 

   Çocukların büyük bir kısmının hiç yüzme bilmediğini belirten Antrenör Demet Aldemir Yurt” Yaz spor okullarına yüzmeyi öğrenmek için kayıt yaptıran 175 öğrencimiz var. Çocuklarımızın büyük bir kısmı hiç yüzme bilmiyordu, birçoğu şu anda yüzmeyi öğrenmeye başladı. Onlara yüzme öğretirken değişik aktiviteler yapıyoruz. Bu sayede çocuklarımızın yüzmeyi öğrenmelerini daha da kolaylaştırırken, suya karşı olan korkularını da gidermiş oluyoruz. Amacımız burada eğitim gören öğrencilerimizden başarılı sporcular çıkarmaktır” dedi.

 

   Yaz spor okullarına gelerek yüzme öğrenmeye çalışan çocukların mutlulukları ise yüzlerinden okunuyor.

 

   Yüzme çalışmaları Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri saat:10.00 ile 14:00 saatleri arasında durugöl olimpik kapalı yüzme havuzunda yapılmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.