Ordu'da ki 43 tesisin 12 si Merkezde

Ordu'da ki 43 tesisin 12 si Merkezde

”İlimizde 12 spor salonu, 2 adet doğal çim saha, 14 sentetik çim saha, 3 adet stad, 5 adet toprak saha, 4 adet açık tenis kortu, 1 Gençlik Merkezi, (1 tane merkezde kiralık), 1 Olimpik yüzme havuzu, 1 sporcu kamp eğitim merkezi olmak üzere toplamda 43 tes

Ordu'da ki 43 tesisin 12 si Merkezde

Vali İrfan BALKANLIOĞLU, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nü ziyaret ederek İl Müdürü Ömer YILMAZ’dan çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün hizmet binası girişinde, İl Müdürü Ömer YILMAZ, ve şube müdürleri Aziz ERDOĞAN, Suat AYAZ, Fatih ŞAHİN, Murat EMUCE, Mehmet AKDOĞAN ve Gençlik Merkezi Müdürü Mücahit UÇAR tarafından karşılanan Vali BALKANLIOĞLU, İl genelindeki gençlik ve spor hizmetleri konusunda bilgiler aldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer YILMAZ,”İlimizde 12 spor salonu, 2 adet doğal çim saha, 14 sentetik çim saha, 3 adet stad, 5 adet toprak saha, 4 adet açık tenis kortu, 1 Gençlik Merkezi, (1 tane merkezde kiralık), 1 Olimpik yüzme havuzu, 1 sporcu kamp eğitim merkezi olmak üzere toplamda 43 tesisimiz bulunuyor. Fatsa Gençlik Merkezi, Mesudiye sentetik çim saha ve Yukarıtepe Köyüne semt sahası olmak üzere yapımı devam eden 3 spor tesisimiz vardır. Merkez Altınordu’da ise 12 tesis bulunmaktadır ”dedi.


Ordu’da Güreş 4, Judo 9, Boks 1, Bedensel Engelli 1, Hentbol 1, Muay Thai 2, Wushu 4 olmak üzere toplam 22 milli sporcu bulunduğunu belirten Ömer YILMAZ, 134 kulüp bulunduğunu ifade etti.

Gençlik Merkezi Müdürü Mücahit UÇAR ise, Gençlik Merkezi’nde yapılan faaliyetlerle ilgili bilgi verdi. “Yenimahallede bulunan 5 katlı yeni binada gençlerimize en iyi hizmeti vermeye devam ediyoruz” diyen UÇAR, “ 3 Binin üzerinde üyemiz var.  Halk oyunları, tiyatro, gitar, bağlama, ebru ve diksiyon gibi kurslarımıza 300’ün üzerinde öğrencimiz katıldı. “Seyyah Bizim İller Projesi" kapsamında Ordu’dan 858 gencimizi yakın illerimize götürerek günübirlik geziler düzenledik. Akkuş ve Mesudiye ilçemizden Ordu’ya hiç gelmemiş gençlerimizi burada ağırladık. Gençlik kampları organizasyonu kapsamında da ilimize 150 kontenjan verildi. Gençlerimizi kamplara göndermeye başladık”şeklinde konuştu.


Vali İrfan BALKANLIOĞLU, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer YILMAZ’a teşekkür ederek, kurum olarak yaptığınız hizmetlerin yanında, turizme yönelik foto safari, kano-rafting gibi akarsu sporlarına ağırlık verebilir, değişik projeler geliştirebilirsiniz” dedi.

Vali BALKANLIOĞLU,“Avrupa Birliği projeleri, Kalkınma Ajansı ve Doka projeleri ile hayata geçirilen birçok değişik projeler üretilebilir, kurslar, seminerler, yurt içi ve yurt dışı geziler düzenlenerek sürekli faaliyet içerisinde olunabilir. Bir ayağınız yurt dışında olsun, ufkunuz açılır. Yapılan bu projelerle kurumunuzun cazibesi artar” diyerek, her kurumun projeler üretmesini istedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.