İlahi Başkan, Aferin Sana !

İlahi Başkan, Aferin Sana !

Ak Parti Başkanları harıl hurul Ordu' da Açılış ve Yatırımlar yapıyorlar - yapacağız diyorlar ve kendilerince icraat yaparak tabanlarına Ordu ilie ilgili mesajlar ve uygulamalar aktarıyorlar. Paki bizim Aslan Sosyal Demokrat ilçe başkanımız ne yapıyor.

İlahi Başkan, Aferin Sana !

CHP 'nin İlçe Başkanı Mustafa Kemal Bir Basın açıklaması yapmış...

 Yaptığı açıklamaya itirazımız var tabi ki !!!

 Ak Parti Başkanları harıl hurul Ordu' da Açılış ve Yatırımlar yapıyorlar - yapacağız diyorlar ve kendilerince icraat yaparak tabanlarına Ordu ilie ilgili mesajlar ve uygulamalar aktarıyorlar. 

 Paki bizim Aslan Sosyal Demokrat ilçe başkanımız ne yapıyor. 

Gayet basit; hesapsız kasap elinde kaldı masat örneği Ordu'ya ilişkin çalışma- araştırma yapıp kamuoyuyla paylaşacağına, Genel Mertkezin Politikasına da müdahele ederek Ordululara akıl veriyor.

 Ne diyor başkan Mustafa Kemal, İçinde bir tane Ordu İlçeye ilişkin sorun aktarımı var mı !? Okuyalım ve İbret alalım... Nevzat AKATA


CHP İLÇE BAŞKANI KEMAL :

BU VEBAL BÜYÜK OLUR

 CHP Altınordu İlçe Başkanı Mustafa Kemal, Cumhurbaşkanlığı seçimine ilgisiz kalmanın AK Parti Adayı Tayyip Erdoğan'a destek olmak anlamına geleceğini söyledi.

Kemal, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi;
10 Ağustos 2014 tarihinde Ülkemizde çok önemli bir Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Bu seçimi hiç kimse sıradan bir seçim gibi görmemelidir. Demokratik ülkelerde seçimler eşit şartlarda hak ve hukuklar göz önüne alınarak yapılır. Ne yazık ki bizim yapacağımız seçim, tamamen eşit şartlarda yarışmaktan uzak, adaletsiz ve demokrasiye uymamaktadır. Sayın Başbakan Devletin tüm olanaklarını kullanmakta, Başbakanlıktan ayrılmadan yarışa tek taraflı devam etmektedir. Sayın Ekmeleddin İHSANOĞLU yarışa kişiliği ile devam etmektedir. Ona destek olan Siyasal Partilerin kendisine maddi destek olmaları da yasaktır. Yapılacak olan bağışlarla yoluna devam edecektir. Başbakan Cumhurbaşkanı seçilirse Yeni Başbakanla her saniyesini beraber geçireceğini söylüyor. Yani diyor ki oraya kukla bir Başbakan gelecek aslında Cumhurbaşkanı da Başbakanda ben olacağım diyor. Bu zihniyet demokrasiye aykırıdır. Bu yarış adil değildir. Devletin bütün olanaklarını kişilerin kendi çıkarları için kullanmaları ne kadar doğrudur, insanların bunu iyi düşünmeleri gerekir. Bizlere hak ve hukuktan bahsedenlerin en başta kendileri bu kurallara uymalı ki bizler de onları örnek alalım. Ancak şu andaki durumu örnek alamadığımız gibi böyle bir haksızlığın doğru olmadığını halkımız seçimlerde göstermelidir diyoruz. Sayın Başbakan 100 km’lik yarışa 60. Km’den başlamış olabilir. Biz inanıyoruz ki halkımız bu sefer yarışı Sayın Ekmeleddin İHSANOĞLU’NA kazandıracaktır. Çünkü halkımız çok açık olan bu haksızlığa karşı ilgisiz kalmayacaktır. Gereken cevabı verecektir. Beklentimiz seçimlerin eşit koşullarda geçmesinin sağlanmasıdır. Sayın İHSANOĞLU’NUN adaletsiz bir yarış dahi olsa seçimi alacağına inanıyoruz.
 
Bir şeyin daha altını çizmek istiyorum. Dikkat edilirse Erdoğan ilk gezisini Samsundan başlattı, hani Milliyetçiliği ayaklar altına almıştı. Neden Samsun’u seçti. Neden Erzurum’la devam etti. Milliyetçi duyguları mı kabardı. İkinci olarak yol vs gibi yapım işlerine devam edeceğini söylüyor. Yani bu işlerin başında yine ben olacağım diyor. Yorum halkımızın. Sayın Ekmeleddin bey ise haktan, hukuktan, adaletten bahsediyor. Gezi parkını geziyor, vatandaş ile sohbet ediyor. İstiklal caddesindeki kadına şiddeti kınama yürüyüşü yapanlarla beraber oluyor, esnafla buluşuyor kısacası toplumu her kesimi ile kucaklıyor. Kavgadan uzak ilkeli bir siyaset izliyor. Herkesi sandık başına gitmeye, kendilerini birer görevli kabul ederek çalışmaya davet ediyoruz. Bu ülkenin daha fazla gerilmeye ihtiyacı da yok, tahammülü de yok. Hiç kimsenin Türkiye’nin geleceğini büyük ölçüde etkileyecek olan bu seçime ilgisiz kalma hakkı yoktur. İlgisiz kalmak Erdoğan’a destek olmaktır. Bu vebal büyük olur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.