Bölge Başkanı Giresun'u İnceledi

Bölge Başkanı Giresun'u İnceledi

Güvenlik-iş Sendikası Karadeniz Bölge Başkanı Sinan Carlı Giresunda iftar yemeğinde Özel Güvenlik Görevlileri ile bir araya gelip ,Görevde olan Özel Güvenlik çalışanlarına ziyaretlerde bulundu.

 Başkan Carlı Giresun'da 
 
Özel Güvenlik Çalışanlarını Ziyaret Etti
 
 
Sinan Carlı-400.jpgGüvenlik-iş Sendikası Karadeniz Bölge Başkanı S22279inan Carlı Giresunda iftar yemeğinde Özel Güvenlik Görevlileri ile bir araya gelerek, görevde olan Özel Güvenlik çalışanlarına ziyaretlerde bulundu.
 
Karadeniz Bölge Başkanı Carlı iftar yemeğinde "Giresun İlinde çalışan Özel Güvenlik Görevlileri ile bir araya gelmekten dolayı memnun olduğunu, Güvenlik-iş Sendikası Genel Başkanı Bolat Ankaralı ve Güvenlik-iş Sendikası Genel Başkan Yrd. Ömer Çağırıcıˋnın selamlarını getirdiğini, Genel Başkan ve Genel Başkan Yardımcısınında Temmuz ayı içersinde Karadeniz bölgesini ziyaret edeceklerini " ifade etti.
 
 Başkan Carlı, Güvenlik-İş sendikasının Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu TÜRK İŞ’e bağlı olduğunu ve 19.İş Kolundaki Güvenlik Sendikaları arasında hızla büyüyen ve en fazla üyesi olan sendika ve bunun sonucunda Genel Başkan Bolat Ankaralı  ve Yönetimin, İl   Temsilcilerimizin gece gündüz demeden çalıştıklarını, Özel Güvenlik sektöründe ilk toplu sözleşmelerimizi imzaladığımızı ve bir çok işletme adına yetki başvurusunda bulunduklarını dile getirmiştir , bizim amacımız Özel Güvenlik sektörünü artık hak ettiği noktaya getirmektir" dedi.
 22281Başkan Carlı "sendikalı olmanın Anayasal bir hak olduğunu bunun engellenmesi veya her hangi bir baskının olması Türk ceza kanunun da suç teşkil ettiğini, sendikal çalışmanın alt işverenlere yada üst iş verenlere karşı duruşlarının olmadığını " dile getirdi.
 
 Güvenlik Amiri Uğur Kıran mise " 10 yıldır Özel Güvenlik sektörünün içinde olduğunu bu süreç içinde özel güvenliklerin hep arka planlara atıldığını yalnız bırakıldığını ,sorunlarımızı dile getiremediklerini ,Güvenlik-iş sendikasının çalışmalarını sosyal medyadan takip ettiklerini özel güvenlik sektöründe yaşanan sorunlar karşısında sergiledikleri duruşu ve hukuki anlamda verdikleri desteklerini görmekteyiz,   Büyümekte olan Güvenlik-iş Sendikası ailesinin içinde olmaktan onur duyacağını ifade etmiştir.
 Başkan Carlı "katılım sağlayan Uğur Kıran, Gökmen Cantürk ,Talat Dizdar Birol Güldü, Levent Karabulut’a katılımlarından dolayı teşekkürlerini" sunduktan sonra görevde olan Özel Güvenlik Görevlisi arkadaşlarınıda  ziyaretlerde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.