Yetmez Ama Evet ...

Yetmez Ama Evet ...

Altınordu Belediyesi Meclisi, Temmuz Ayı toplantısının ikinci birleşiminde aldığı kararla nikah ücretlerinden alınan 200 lira ücreti 110 liraya, moloz birikintilerinin kamyonla nakliyesinden alınan 367 lira ücreti ise 100 liraya düşürdü. Temmuz Ayı Beled

Altınordu Belediyesinden,  Nikah ve Moloz Dökümüne İndirim

02 meclis..

Altınordu Belediyesi  Meclisi tarafından nikah  ve moloz nakliye işlerinden alınan ücretler görüşülerek büyük oranlarda indirime gidildi.

Altınordu Belediyesi Meclisi, Temmuz Ayı toplantısının ikinci birleşiminde aldığı kararla nikah ücretlerinden alınan 200 lira ücreti 110 liraya, moloz birikintilerinin kamyonla nakliyesinden alınan 367 lira ücreti ise 100 liraya düşürdü.

03.07.2014 meclis (5)

Temmuz Ayı Belediye Meclisinin son oturumunda önemli kararlara imza atıldığını söyleyen Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “Milletimizi doğrudan ilgilendiren ücretlerin makul hale getirilmesini sağlamaktan dolayı mutluyuz” dedi

Meclisin üç aylık çalışma dönemini değerlendiren Başkan Tekintaş, “Meclis üyelerimiz başta olmak üzere, Komisyon Başkanlarımıza, Komisyon üyelerine, burada görev alan bütün çalışanlara 3 aylık süre içinde yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.  Belediye Başkanı Engin Tekintaş şunları söyledi;

meclis foto 02.07 (11)

 “ Özellikle bu son meclisimizin çok verimli geçtiğine inanıyorum. Meclisimizin  tatil öncesi aldığı kararlar ile  bilhassa çalışma yönetmeliklerinin, birimlerimizin bundan sonra hangi yönetmelik ile yönetileceği açısından komisyonlarımızın bu çalışmayı yürütmüş olması son derece önemliydi. Bugün Altınordu Belediyesi Meclisi komisyonlarımızın almış olduğu bu kararları görüştük. Meclis üyelerimiz başta olmak üzere, Komisyon Başkanlarımıza, Komisyon üyelerine, burada görev alan bütün çalışanlara 3 aylık süre içinde yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum.

11.04.2014 - meclis (3)Meclisin bu son gününde Milletimiz adına önemli kararlara imza attık. Milletimizi doğrudan ilgilendiren ücretlerin makul hale getirilmesi ve hizmetlerin  hızlandırılması için yapılması gereken bir çalışma yaptık. Meclis olarak bugün aldığımız kararlar ile bu ücretleri yeniden yapılandırılmasını sağladık. Bunun haricinde birim müdürlerimizin hangi yönetmelikle işlem yapacaklarını belirlemek adına bir çalışma gerçekleştirdik. Daha önce komisyonda görüşülen bu kararları meclisimizde de onaylayarak birim müdürlerimizin bundan sonraki dönemde hangi yönetmelik ile çalışacaklarını ve hizmet üretceklerini mecliste onaylayarak neticelendirdik. Bu toplantı ile meclisimiz 1 Eylül 2014 tarihine kadar çalışmalarına ara verdi. Ancak Bizler Altınordu Belediyesi olarak çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Mesai saatleri içerisinde Belediye nikah odasında yapılacak nikahlardan alınan 50 TL ücret 70 TL  olarak belirlenirken, hafta içi ve hafta sonları özel salonlarda yapılacak nikahlardan alınan 200 lira ücret ise 110 liraya indirildi.

Özel ve tüzel kişilere ait moloz birikintilerinin isteğe bağlı olarak kamyonla nakliyesinden alınan 367 TL ücret, komisyonda görüşülerek 100 liraya indirildi. Alınan kararlar Altınordu Belediyesi Meclisi tarafından onaylanırken, belirlenen ücretler üzerinden  KDV’de ayrıca hesaplanacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.