KHB'den İnanlı'ya Tepki

KHB'den İnanlı'ya Tepki

Genel Sekreterliğimiz bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da yürürlüğe koyduğu hiçbir iş ve işlemde eşitlik, şeffaflık ve hesap verilebilirlik ilkelerinden taviz vermeyecektir. Bu ortak gayeyi hedef edinmiş tüm paydaşlarla uyum içerisinde çalışmaya d

KHB'den İnanlı'ya Tepki
 
 
Ordu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinden yapılan açıklamada; 22274Bilal İnanlı isimli şahıs tarafından 01/07/2014 tarihinde Ordu ili yerel basınında ve bazı internet sitelerinde yayınlanan basın açıklamasında yer alan ve kurumumuzu hedef alan bilgilerin hiçbiri gerçekle bağdaşmamakta, doğrudan kurumumuzu ve idarecilerini asılsız ithamlarla karalamaktadır.
 
Nasıl bir bakış açısı ile yazılmış olduğu anlaşılamayan açıklamanın kurumumuz tarafından muhatap kabul edilebilecek bir tarafı bulunmamaktadır.
Bu nedenle açıklamayı yapan şahsı, dedikodu ve iftiradan uzak olmaya, varsa elindeki bilgi veya belgeleri adli ve idari makamlara sunmaya davet ediyoruz.
Zira tarafımızca adli ve idari makamlara gerekli başvurular yapılmış olup, sonucu kamuoyu ile paylaşılacaktır.
 
Genel Sekreterliğimiz bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da yürürlüğe koyduğu hiçbir iş ve işlemde eşitlik, şeffaflık ve hesap verilebilirlik ilkelerinden taviz vermeyecektir. Bu ortak gayeyi hedef edinmiş tüm paydaşlarla uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğimizi kamuoyuna saygı ile duyuruyoruz, denildi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.