Vefat İlanları 27.06.2014

Vefat İlanları 27.06.2014

erkekPerşembe Neneli mahallesi Çağanoğlu sokaktan Kütük oğullarından Merhum Hakkı oğlu Şenel ve Hakkı Köksal’ın Babaları SABRİ KÖKSAL vefat etmiştir.Cenazesi bugün kılınacak öğle namazından sonra Perşembe Neneli mahallesindeki aile mezarlığında topr

Vefat İlanları 27.06.2014

27.06.2014

erkekÖcelli mahallesinden Hacı Mehmetoğullarından Merhum Şükrü Güney’in oğlu Merhum Emin Güney ve Bahtiyar Güney,Güler Çalış,Bilgi Yazıcı’nın ağbisi Huriye Şehir ve Emin Topkaya’nın Babaları Köy Hizmetlerinden Emekli AHMET CEMAL GÜNEY vefat etmiştir.Cenazesi bugün Öcelli Mahallesinde kılınacak İlkindi namazından sonra toprağa verilecektir.

 

erkekPerşembe  Neneli  mahallesi Çağanoğlu sokaktan Kütük oğullarından Merhum Hakkı oğlu Şenel ve Hakkı Köksal’ın Babaları SABRİ KÖKSAL vefat    etmiştir.Cenazesi bugün kılınacak öğle namazından sonra  Perşembe Neneli mahallesindeki aile mezarlığında toprağa verilecektir.

erkekUlubey Cevizlik mahallesinden Ramazanoğullarından,Merhum Hacı Ali Demir’in oğlu,Hüseyin,Abdullah,Faik ve İsa Demir’in kardeşleri OSMAN DEMİR vefat etmiştir.Cenazesi bugün Ulubey Cevizlik  caminde kılınacak  öğle namazından  sonra toprağa verilecektir.

erkekAltınordu Saraycık mahallesi Hacıvelioğullarından ,Merhum Mustafa Şenocak’ın oğlu İsmet Şenocak’ın yeğeni Cahide ,Canan ,Candeğer ,Sevim, Özay, Mahmut Şenocak’ların ağbileri Pınar Poyraz,Mustafa ve Naz Şenocak’ların Babaları CAHİT ŞENOCAK  vefat etmiştir.Cenazesi bugün Saraycık Merkez Camide kılınacak İlkindi namazından sonra   toprağa verilecektir.

erkekPerşembe Çaytepe mahallesinden Merhum Ömer Memiş oğlu,Mehmet ve Ömer Memiş ve Sadiye Alkan’nın Babaları NURETTİN MEMİŞ vefat etmiştir.Cenazesi bugün Perşembe Merkez Caminde kılınacak  öğle namazından sonra  toprağa verilecektir.

Yağızlı mahallesi kolanoğullarından Besimoğlu Ali Zengin’nin eşi Hamide, Halil,Terzi İzzet Zengin’in Annesi HAVVA ZENGİN   vefat etmiştir.Cenazesi bugün Yağızlı mahallesinde  kılınacak öğle namazından sonra toprağa verilecektir.

erkekNezahat,Arzu,Ömür,Çiğdem Gonca Zeynep Ahmet Ekrem,Demir’in Babaları Hüseyin oğlu İDRİS DEMİR vefat etmiştir.Cenazesi bugün  Karşıyaka Merkez Camide kılınacak  öğle namazından sonra,Bulancak Döngeri köyünde İlkindi namazından sonra toprağa verilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.