289 Çocuk Sünnet Edildi...

289 Çocuk Sünnet Edildi...

Vali Kemal YAZICIOĞLU Spor Salonu’nda düzenlenen ve 289 çocuğun sünnet ettirildiği şölene, Vali İrfan BALKANLIOĞLU, Garnizon komutanı Jandarma Albay Şeref ÇAKMAK, Vali Yardımcısı Engin AVCI, İl Emniyet Müdürü İsmail DALKILIÇ, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanış


289 Çocuk Sünnet Edildi...   
 Ordu Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ‘Sünnet Şöleni’ düzenlendi.
 
Vali Kemal YAZICIOĞLU Spor Salonu’nda düzenlenen ve 289 çocuğun sünnet ettirildiği şölene, Vali İrfan BALKANLIOĞLU, Garnizon komutanı Jandarma Albay Şeref ÇAKMAK, Vali Yardımcısı Engin AVCI, İl Emniyet Müdürü İsmail DALKILIÇ, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Levent ÖZSOY, Vakıf Mütevelli Heyeti, bazı daire müdürleri ve sünnet ettirilen çocukların aileleri katıldı.
 
Mesut KIRIM’ın, Kur’an-ı Kerim okumasıyla başlayan programda Yusuf KARATAŞ tarafından sünnet duası yapıldı.
Ordu Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından düzenlenen ‘Sünnet Şöleni’nde bir konuşma yapan Vali İrfan BALKANLIOĞLU, “Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız, değerli hayırseverlerimiz Ordu’da çok güzel bir olaya imza atmışlar. İnsanları sevindirmek, insana yapılabilecek hizmetlerin ve hayırların en güzeli ve en büyüğüdür. Bugün, sizler için unutulmayacak anlamlı birgün” diye konuştu.
 
Konuşmasında anne ve babalara da seslenen Vali BAKANLIOĞLU,” çocuklarımıza son derece önem vermeliyiz. Onları iyi yetiştirmek için hem bizler, hem sizler hiçbir fedakarlıktan kaçınmamalı. Çünkü,memleketimizin geleceği çocuklarımız. Çocuklarımız memleketimizi daha ileriye götürecek .Bu konuda ümidinizi asla kaybetmeyin”dedi.
 
Vali İrfan BALKANLIOĞLU, sünnet şöleninin gerçekleşmesinde, emeği geçen Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetine, destek veren hayırseverlere ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
 
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Levent ÖZSOY,“Vakfımız, 1986 yılından bu yana vatandaşlarımıza aralıksız hizmet etmektedir.Kuruluş yıllarında yönettiğimiz çeşitli faaliyetlerimiz bugün çok farklı sosyal sorumluluk projeleri ile devam etmektedir. Sünnet şölenimiz bu faaliyetler içinde bizlerin keyif ve heyecanla hazırlamış olduğu bir organizasyon olmaktadır”diyerek, desteğini esirgemeyen Vali İrfan BALKANLIOĞLU başta olmak üzere herkese teşekkür etti.
 
Konuşmaların ardından sünnet şölenine katkı ve destek veren kuruluşlara plaket takdim edildi. Aktaşlar, Çebi Gıda, Kalafatlar, Çamsan A.Ş, Murat Kuyumculuk, Poyraz-Poyraz fındık Entegre Gıda, Şenocak Gıda, LCW, Ayzek, Sanset Gıda, Ordu Devlet Hastanesi ve Ordu Ticaret Sanayi Odası’na katkılarından dolayı hazırlanan plaketler, Vali İrfan BALKANLIOĞLU tarafından takdim edilirken, çocuklara da çeşitli hediyeler verildi.
 
Sünnet Şöleni, Ertuğrul KARAYEL’in Sihirbaz gösterisi ile Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencisi Alper ÜNAL’ın Müzik Eğlence Programının ardından sona erdi.
 
Sünnet olan 289 çocuk, Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda düzenlenen Sünnet Şöleni öncesinde, aileleri ile birlikte konvoy halinde şehir turu attı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.