Sağlıkçılar Umut Verdi Sergisinde

Sağlıkçılar Umut Verdi Sergisinde

... heyet kısa süre önce hayatını kaybeden Umut Verdi’nin UMKE görevlisi olarak gittiği Suriye sınırında yaşanan dramı anlatan “SINIRDA” isimli fotoğraf sergisini gezdi.Farklı ve özgün bir bakış açısıyla değişik baskı, kolaj, resim ve fotoğraf tekniklerin


Sağlıkçılar Umut Verdi Sergisinde
 
Ordu İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzman Dr. Hasan Öztürk “Umut Verdi
Sanat Merkezi”ni ziyaret etti.22243
Gerçekleştirilen ziyarete Genel Sekreter Öztürk’ün yanı sıra İdari Hizmetler Başkanı Serkan Yalkın ve kurum çalışanları katıldı. 
 
Öztürk ve beraberindeki heyet kısa süre önce hayatını kaybeden Umut Verdi’nin UMKE görevlisi olarak gittiği Suriye sınırında yaşanan dramı anlatan “SINIRDA” isimli fotoğraf sergisini gezdi.
 
Farklı ve özgün bir bakış açısıyla değişik baskı, kolaj, resim ve fotoğraf tekniklerinin kullanıldığı ve 50’den fazla çalışmanın yer aldığı sergide Öztürk ve beraberindekiler OFSAD Başkan Yardımcısı Burak KURT refakatinde sergiyi gezerek sanat eserleri hakkında bilgi aldı.
 
Çeşitli unsurlar, imge ve sembollerin sanatsal bir özenle kullanılarak, imgeleşmiş figürlerin yoğunlaşmış karaktere dönüştürüldüğü sergide yer alan eserler arasında, sınırda yaşananların, ışığın ve gölgenin oluşturduğu insan formu üzerinden ifadede saklı yoğunluğun aktarıldığı çalışmalarla ilgili ayrıntılı bilgi sunan OFSAD Başkan Yardımcısı Kurt, Umut Verdi’nin Suriye sınırında büyük sosyal değişimler yaşandığı zaman dilimini karakterleriyle fotoğrafladığı eserlerle sanatseverlerin tanışmasını hedeflediklerini ifade etti.
 
Ordu mimari geleneğinin korunup, sanatsal etkinliklere uygun şekilde tasarlanarak hizmete giren Umut Verdi Sanat Merkezi”ni ziyaret etmekten dolayı memnuniyetini aktaran Genel Sekreter Öztürk; “Sergideki eserleri büyük beğeniyle izledik. Hepsi birbirinden değerli sanat 
eserleri. Çok değerli personelimiz Umut’un hatırasını ve eserlerini yaşatan OFSAD üyelerini çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.