Vefat İlanları 18.06.2014

Vefat İlanları 18.06.2014

Bayadı mahallesi koçaklı mevkinden koçoğullarından merhum Hasan Koçak’ın oğlu Zeynep ,Dilek, Erdoğan ve Hasan Koçak’ın Babaları Sabri ve Sami Koçak’ın ağabeyleri Emine Koçak’ın eşi SADIK KOÇAK vefat etmiştir.Cenazesi bugün Bayadı mahallesinde kılınacak ö

Vefat İlanları 18.06.2014

18.06.2014

kadınŞahıncılı mahallesinden Garipoğullarından Turan Erkan’ın eşi Ercan Erdinç ve İbrahim Ertan’nın Anneleri NEZAKET ERKAN  vefat etmiştir. Cenazesi bugün Şahıncılı caminde kılınacak İlkindi namazından sonra toprağa verilecektir.

erkekBayadı mahallesi koçaklı mevkinden koçoğullarından merhum Hasan Koçak’ın oğlu Zeynep ,Dilek, Erdoğan ve Hasan Koçak’ın Babaları Sabri ve Sami Koçak’ın ağabeyleri Emine Koçak’ın eşi SADIK KOÇAK vefat etmiştir.Cenazesi bugün Bayadı mahallesinde  kılınacak öğle namazından sonra aile mezarlığında toprağa verilecektir.

erkekKırlı Tekne pınar mah merhum Hacı Niyazi oğlu merhum kani Salim, Kemal ,Murat Perşembe esnaflarından,Kenan Niyazi Perşembe öğretmenlerinden Cemal,Cevat Ali Leyla ve Bilkay’ın Babaları HACI İDRİS BİLKAY vefat etmiştir.Cenazesi bugün kırlı Tenke Pınar kılınacak ilkinci namazından sonra toprağa verilecektir.

kadınUlubey kumanlar mah memişoğullarından merhum Ahmet Taşçeşme’nin eşi Halil,Hüseyin,Mustafa ve Musa Taşçeşme’lerin Anneleri PEMPE TAŞÇEŞME vefat etmiştir.Cenazesi bugün   öğle namazından önce Ulubey Kumanlar mahallesinde aile mezarlığında  toprağa verilecektir.

kadınTurnasuyu mahallesi kapıcılı mevkinden Hasan Okutan’nın kızı Selahattin,Sebahattin,İmdat,Safiye ve Necmiye’nin kızkardeşi Meryem ve Ertan Kaya’nın Anneleri NEJLA KAYA vefat etmiştir.Cenazesi bugün  saat 10.30’da evinin önünde  kılınacak öğle namazından sonra aile mezarlığında toprağa verilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.