Vefat İlanları 09.06.2014

Vefat İlanları 09.06.2014

Altinyurt mahallesi Tiryaki oğullarından Sezai ve Hanife Tiryakinin kızı Zihni Tiryaki ve Yusuf Kahvecinin Torunu Oğuzcan ve Emirhan Tiryakinin kardeşleri NESLİHAN TİRYAKİ vefat etmiştir.Cenazesi bügün ilkindi namazından sonra Altınyurt mahallesinde topra

Vefat İlanları 09.06.2014

09.06.2014

 erkekEyüplü mahallesi Mehmetoğullarından Fatma Tercan Mehmet,Merhum Ahmet ,Cemil Cavit Yalçın’ın  Babaları HACI AHMET YALÇIN  vefat etmiştir. Cenazesi  bugün Eyüplü   caminde kılınacak öğle   namazından sonra toprağa verilecektir.

kadınSağırlı mahallesi uzunömeroğullarından  merhum İhsan bey’in kızı merhum Hamit Uzunların eşi merhum Bedri ve Birgül Uzunlar,Ayten Şanlı Türk, Muazzez Akköç’un Annelari Erkan ,Nilgün , Ekim Uzunların Babaanneleri FİTNET UZUNLAR  vefat etmiştir.Cenazesi  bugün Yeni mahalle   caminde kılınacak öğle namazından sonra toprağa verilecektir.

erkekDelikkaya mahallesi odabaşoğullarından merhum Mehmet Odabaş’ın oğlu,Mehmet ve merhum Adem Odabaş’ın babaları SALİH ODABAŞ vefat etmiştir.Cenazesi  bugün   öğle   namazından önce Delikkaya mahallesinde  toprağa verilecektir.

kadınGölköy Özlü mahallesinden Çongo oğullarından merhum Hasan İçköprünün eşi Galip,Talip,Ziya,Gülağa,Muammer ,arslan,Hikmet ‘in Anneleri SANİYE İÇKÖPRÜ vefat etmiştir.Cenazesi  bugün Gölköy Özlü caminde ilkindi   namazından sonra   toprağa verilecektir.

kadınAltinyurt mahallesi Tiryaki oğullarından Sezai ve Hanife Tiryakinin kızı Zihni Tiryaki ve Yusuf Kahvecinin Torunu Oğuzcan ve Emirhan Tiryakinin kardeşleri NESLİHAN TİRYAKİ vefat etmiştir.Cenazesi bügün ilkindi namazından sonra Altınyurt mahallesinde toprağa verilecekter.

Altınordu Belediyesi Olarak Ölmüşlerimize  Rahmet Yakınlarına Sabırlar Dileriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.