Vefat İlanları 27.05.2014

Vefat İlanları 27.05.2014

Akçatepe mahallesinden Can Bedir’in eşi,Harun, Hadi ve Hazım Bedir’in anneleri,Naime, Rabia, Neriman Ferhat ve Engin Öksüz’ün kız kardeşleri EMİNE BEDİR vefat etmiştir. Cenazesi bugün Orta caminde kılınacak öğle namazından sonra Gözükanlı mahallesi

Vefat İlanları

27.05.2014

erkekPerşembe Çınar mahallesinden, Ali Usta Oğullarından Merhum Berber Ömer Oğlu,Şöför Esnaflarından Gökhan ve Ömer Usta’nın babaları, Tedaş Emeklisi YAŞAR USTA  vefat etmiştir.Cenazesi  bugün Perşembe Çınar    caminde kılınacak ikindi    namazından  sonra aile mezarlığında toprağa verilecektir.
 

27.05.2014

erkekOğmaca mahallesi Hüsem oğullarından merhum Yusuf Akdeniz’in oğlu Saniye eşi, Zeki Akdeniz,Gül ve Sezen’in babaları Nüfel Güner’in kayınpederi FİKRİ AKDENİZ  vefat etmiştir. Cenazesi  bugün Yeni mahalledeki evinden saat 11.00’de alınarak Orta   caminde kılınacak öğle namazından sonra  oğmaca mahallesindeki aile mezarlığına  toprağa verilecektir.

27.05.2014

erkekKayabaşı mahallesi Dursunlu mevkinden, Karahisarlı oğullarından, Merhum Ali Özkaya’nın oğlu,Merhum Fehmi Özkayanın ağabisi, Şükriye Özkayanın eşi Yaşar ve Tülin  özkaya’nın babaları ŞÜKRÜ ÖZKAYA vefat etmiştir.Cenazesi  bugün Akyazı mahallesindeki evinden alınarak Kayadibi caminde kılınacak öğle namazından sonra toprağa verilecektir.

27.05.2014

kadınAkkese mahallesi gediveli oğullarından merhum Mehmet Yıldız’ın eşi Yaşar, Bahri, Birol, Aysel, Neşe ,Neşide,Emine ve Esma’nın anneleri NURİYE YILDIZ  vefat etmiştir.Cenazesi  bugün  İlkindi    namazından önce  akkese mahallesinde  toprağa verilecektir.

27.05.2014

kadınGerce mahallesinden Merhum Rahmi Şenyurt’un eşi Merhum Ahmet Cemal Kurnaz ,Merhum Osman Kurnaz, Yusuf ve Ayşe Keskin’nin kız kardeşleri ALTINORDU Nüfus Müdiresi Emine Kurucu, Ayşe Arslan, Aysel Kazanç, Hülya Şenyurt Gebeş’in anneleri,Coşkun Kurucu Erdoğan Arslan,Erol Kazanç ve Ercan Gebeş’in kayınvalidesi,Doçent Doktor Süleyman Şenyurt’un yengesi FATMA ŞENYURT  vefat etmiştir.Cenazesi  bugün Bucak mahallesi Fatit caminde  kılınacak öğle   namazından sonra Yemişli mahallesinde aile mezarlıgına toprağa verilecektir.

27.05.2014

kadınAkçatepe mahallesinden Can Bedir’in eşi,Harun, Hadi ve Hazım Bedir’in anneleri,Naime, Rabia, Neriman Ferhat ve Engin Öksüz’ün kız kardeşleri EMİNE BEDİR vefat etmiştir.       Cenazesi  bugün Orta caminde kılınacak öğle namazından sonra Gözükanlı mahallesindeki aile  mezarlığında toprağa verilecektir.
Altınordu Belediyesi Olarak Ölmüşlerimize  
Rahmet Yakınlarına Acil Sabırlar Dileriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.