NEDİM TÜRKMEN

NEDİM TÜRKMEN

Ama, şimdi başkanın gitme , bu yakımı bırakma zamanı değil. O borçları bilen olarak, bu takımı tanıyan olarak, daha yapacağı çok şeyi olduğunu söyleyenlerin çoğunlukta olduğunu duyan olarak kalmalı, yenilenmeli, inanmalı, ekibi korumalı, 3 adam almalı, al

NEDİM TÜRKMEN
mustafaköksal..JPG
Mustafa KÖKSAL
 
 
“1979 “ dan beri Ordu spor kulübüne başkan olarak hizmet eden, ondan öncede Şükrü Bodur yönetiminde bulunan sayın Türkmen şimdide kongre kararı alarak “bırakıyorum,yoruldum, yeni Nedim Türkmenler çıkmalı “diyerek de kulübe bir başkan çıksın, alsın mesajı vererek bir not düştü kamu oyuna…
 
35 milyon borç varmış bu şakamı diyen basın, kamuoyu, bu borç nasıl oldu diyen spor taraftarı ve basın ile, 7 milyona tekrar çıkar yeter ki iyi yönetilsin diyen yönetim ve sayın başkanın sözleri daha çok konuşulacağa benziyor.
 
Sayın Nedim Türkmen ve yönetiminin Ordu spor camiasına tesis anlamında verdiği çok şeyler var. Sportif alanda da 47 yıl sonra şampiyonluk, süper lig heyecanı, doğrular ve de yanlışlar, harcanan onca maddi paranın gittiği doğru yada yanlış yerler..
 
Ve bu sezon inanılmaz bir Ordu spor takımının çıkışı ile yaşanan heyecan, elimize gelen şampiyonluğu inanılmaz teknik hatalar sonucu kaybetmek, kapanan transfer tahtasının verdiği inanılmaz zarar, sonucunda iki maçta 7 gol atacağın, sahada ezdiğin bir rakibin televizyonda süper lig şampiyonluğuna koşmasını izleme acısı.
 
Şimdi ben gidiyorum diyen, bu kulübe olan sevdasını bırakırken acı içinde olan bir başkan. Yoruldum, maddi manevi çok yıprandım diyen başkan. Aslında en yakınlarına güvendiğinde çıkan çıtanın boyutu ne zaman bu güvenden kopunca aşağıya düşen grafiğin acı tablosu. Sporda acırsan, duygusallık yaşarsan ucu sana batar..
 
Ama, şimdi başkanın gitme , bu yakımı bırakma zamanı değil. O borçları bilen olarak, bu takımı tanıyan olarak, daha yapacağı çok şeyi olduğunu söyleyenlerin çoğunlukta olduğunu duyan olarak kalmalı, yenilenmeli, inanmalı, ekibi korumalı, 3 adam almalı, alt yapısında 4-5 isim almalı, personeline duyduğu saygıyı biliyoruz, o personelde bir yıldır onunla sabırla koşuyor onu da o çok iyi biliyor..
 
Şimdi arkasına büyük şehrin başkanının desteğini alarak, iş adamlarını davet edip, dargın küskün bırakmadan el uzatarak tekrar görevine dönmeli..
 
Orduspor için bir sezon daha fedakarlık yapmalı..
 
Doğrusu bu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum