Vefatlar 20-21 .05 2014

Vefatlar 20-21 .05 2014

Fiskobirlikten emekli Suna Moray’ın eşi Gülin ve Pelin’in babaları MEHMET MORAY vefat etmiştir.Cenazesi bugün Perşembe Mersin köyünde caminde kılınacak öğle namazından sonra toprağa verilecektir.




  • Vefatlar 20-21 .05 2014


  • kadınKADİFE EVLİ- 21.05.2014
ALTINORDU Kuylu köyü sütler mahallesinden Ali, Selami, Hasan.Sezai Hicabi evlinin anneleri KADİFE EVLİ vefat etmiştir.Cenazesi  bugün aynı  köyde   camide kılınacak öğle   namazından sonra toprağa verilecektir.
  • erkekMEHMET MORAY - 21.05.2014
Fiskobirlikten emekli Suna Moray’ın eşi Gülin ve Pelin’in babaları MEHMET MORAY  vefat etmiştir.Cenazesi  bugün Perşembe Mersin köyünde    caminde kılınacak öğle   namazından sonra toprağa verilecektir.
  • erkekDURSUN ALİ YILMAZ - 20.05.2014
Kabadüz ilçesi yukarı kirazdere mahallesinden merhum Temel Yılmaz’ın babası Ramiz ve Dursun Yılmaz’ın dedesi merhum Tevrat oğlu, DURSUN ALİ YILMAZ vefat etmiştir.Cenazesi bugün aynı köydeki caminde kılınacak öğle namazından sonra aile mezarlığına toprağa verilecektir.
  • erkekKADİR ŞENSOY - 20.05.2014
Kayadibi köyü Alacaağaç mahallesinden köseoğullarından merhum Ali Şensoy’un oğlu, Atakan,Ercan ve Hakan Şensoy’un  babarı KADİR ŞENSOY vefat etmiştir.Cenazesi bugün aynı köyde 15.00’de  kılınacak cenaze   namazından sonra  toprağa verilecektir.
  • kadınEMİNE BAHTİYAR - 20.05.2014
Gülyalı Mustafalı oğullarından Hacı Beytullah Bahtiyarın eşi Tedaş emeklisi Hayrullah Bahtiyarın ve yeni mahalle esnaflarından Hayri Pehlivan Bahtiyarın annesİ EMİNE BAHTİYAR  vefat etmiştir.Cenazesi bugün aynı köyde kılınacak ilkindi  namazından sonra Gülyalı Mustafalı köyündeki aile mezarlığına  toprağa verilecektir
  • kadınZEHRA ÖNEM - 20.05.2014
Alucura kavaklı dere köyünden merhum Durmuş Önemin eşi Şevket, Şakir, Mehmet, Fatma ve Mustafa Önemin anneleri  ZEHRA ÖNEM vefat etmiştir.Cenazesi  bugün Karşıyaka evinden alınarak  kavaklı dere köyünde  caminde kılınacak ilkindi  namazından sonra toprağa verilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.