5 DAKİKADA OLMAZ.

5 DAKİKADA OLMAZ.

Kaybediyoruz. Sonra değişikliklerin ne kadar yanlış olduğunu anlatanlara verecek cevap bulmakta zorluk çektiğim her anda bin kez yıkılsam da, gencecik yetenekli bir sporcunun ki, onun iyi sporcular arasında olduğunu biliyoruz , onu oyuna alıp ta belki

5 DAKİKADA OLMAZ.

Mustafa KÖKSAL

Bunun, bu maçın, bu anın , yapılan her  hatanın izahı olmaz. Hata burada,  bu zamanda, bu maçta olmaz. Bu kadar mı kısa anlara takılacak kadar zayıf bir an içinde kalıyoruz da, Adana Demir maçındaki aynı senaryoyu film yapıp maçta 5 dakika oynuyoruz. Galipken 5 dakikalık anda maglup olacak kadar işimizi terk edebiliyoruz.

Kaybediyoruz.

Sonra değişikliklerin ne kadar yanlış olduğunu anlatanlara verecek cevap bulmakta zorluk çektiğim her anda bin kez yıkılsam da,   gencecik yetenekli bir sporcunun ki,  onun iyi sporcular arasında olduğunu biliyoruz , onu oyuna alıp ta belki taktik amaçlı olsa da oyundan alınış şeklini  herkes gibi bende   tasvip  edemem,  ki o sporcunun psikolojik durumunu  on dakika sonra oyundan alınmasını herkes gibi bende  merakla ,cevabını  kim verecek diye bekliyorum.

Bu çocuk iyi sporcu, onu öyle psikolojik yıkım içinde bırakmaya hiç kimse amin diyemezde, şimdi ne olacak ya?

Ya önce Samsun maçındaki kaçan 2 puan, sonrada çok rahat ilk yarı oynadığımız ve artık bu iş bitti diyeceğimiz Buca maçındaki o 5 dakikalık kabus anı ile elimizin içine doladığımız şampiyonluk ipini yere atmanın bu kadar kolay olacağını deseler karşı çıkardım.

Çıkardım.

Bu sporcular gözümde  öyle   cesur, adam, harika, karakterleri üst düzey kişilikli insanlardı ki. Aksini kimse söyletemezdi de, bu kadar kolaydaki şampiyonluğu bu kadar ucuz bir şekilde yere atmanın cevabı kim de  şimdi?

Balıkesir i, Ankara sporu yanımıza getirdik ya,,,

Şimdi Ankara maçımız var , sonrada Urfa…

Ee, şimdi ne yazacak bu kalemler, playof tan çıkarız mı diyeceğiz, şu elimizdeki ikinciliği  5 dakikada yere attıktan sonra.

Hem düşüncemde bir sis bulutu var hem kalemimin ucu kırıldı..

Yazacak kelimelerde harflerini yitirdi..

Ne 5 dakikaymış ha ?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum