Büyükşehir Meclisi İkinci Toplantısını Yaptı

Büyükşehir Meclisi İkinci Toplantısını Yaptı

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi’nin toplantısının ardından ise Ordu Su Kanalizasyon İdaresi (OSKİ)’nin Genel Kurulu’nun ikinci oturumu gerçekleştirildi. OSKİ’nin 2014 Mali Yılı Geçici Bütçesinin ve norm kadro ihdasının görüşüldüğü oturumda maddeler gen

Büyükşehir Belediye Meclisi İkinci Toplantısını Yaptı

    Ordu Büyükşehir Belediye Meclis’i, Nisan ayı ikinci oturum toplantısını bugün yaptı.

    Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz Başkanlığı’nda yapılan Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısı Meclis üyelerinin yoklaması ile başladı.  Bir evvel ki Meclis tutanağının tasdikinin ardından Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Fahrettin Boğ komisyon raporlarını okudu. Yapılan oylamalarda Komisyon raporları oy birliği ile kabul etti.
    
    Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi’nin toplantısının ardından ise Ordu Su Kanalizasyon İdaresi (OSKİ)’nin Genel Kurulu’nun ikinci oturumu gerçekleştirildi.
    OSKİ’nin 2014 Mali Yılı Geçici Bütçesinin ve norm kadro ihdasının görüşüldüğü oturumda maddeler genel kurul tarafından oy birliği ile kabul edildi.     

    Ordu’nun Emrinde Olacağız…

     OSKİ Genel kurulunun sona ermesi ile birlikte Başkan Enver Yılmaz’a, Milletvekilliğinden istifa ederek artık Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürütecek olması nedeniyle Meclis Üyeleri ‘hayırlı olması’ temennisinde bulundu. Bunun üzerine duygularını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Artık bundan sonra müstakilen ve münhasıran Ordu’nun emrinde olacağız” dedi. 


    Başkan Enver Yılmaz yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Geçen Meclis toplantısında Pazartesi günü hem Milletvekili hem de Büyükşehir Belediye Başkanı idim. Ama bugün sadece Büyükşehir Belediye Başkanıyım. Dün Türkiye Büyük Millet Meclisinde resmi istifamı gerçekleştirdim. Artık bundan sonra müstakilen ve münhasıran Ordu’nun emrindeyiz. Artık Ordu sizlerle beraber bizim inşallah önümüzdeki süreçte Büyükşehir’i Meclis Üyelerimizle, Belediye Başkanlarımızla, sivil toplum örgütlerimizle, siyasi partilerimizle, basınımızla velhasıl Ordu’nun bütünüyle yönetip yönlendireceğimiz, şeffaf bir şekilde karar alacağız, her türlü tartışmayı demokratik şu ortamımızda yapacağımız bir alan oluştu. 12,5 yıllık Milletvekilliği sürecimizin sonu ve Büyükşehir Belediye Başkanlığımızın da resmi başlangıcı olan bu günlerin Ordumuza, şahsımıza, ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum”.    

 




 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.