Ordu'nun İlk 'Büyük Başkan'ı Koltukta

Ordu'nun İlk 'Büyük Başkan'ı Koltukta

30 Mart yerel seçimlerinde Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Enver Yılmaz, Ordu İl Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldı. Yılmaz, mazbatasını aldıktan sonra yaptığı açıklamada, "Bugün, 122 günlük bir mücadelenin sonucunda mazbatamızı aldık. Öncelikle

YENİ BİR ORDU İNŞA EDECEĞİZ

Ordu'nun İlk Büyük Şehir Başkanı Koltukta

30 Mart yerel seçimlerinde Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen  Enver Yılmaz, Ordu İl Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldı. 

Yılmaz, mazbatasını aldıktan sonra yaptığı açıklamada, "Bugün, 122 günlük bir mücadelenin sonucunda mazbatamızı aldık. Öncelikle bu seçim süreciniOrdu ilimizde en güzel şekliyle yöneten İl Seçim Kurulumuz, İlçe Seçim Kurullarımız, hakimlerimiz, Cumhuriyet Başsavcılığımız, adliye çalışanlarımız, güvenlik güçlerimiz ve seçimin rahat ve huzurlu bir şekilde yapılmasına vesile olan tüm görevlilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

 

"Hakikaten Ordu ender rastlanacak bir seçim sonucu ile karşı karşıya" diyen Yılmaz, "Seçimin üzerinden bir saat dahi zaman geçmeden teşekkür turlarımıza başladık. Şu an itibariyle 15 ilçeyi ziyaret ettik. Vatandaşlarımıza teşekkür ettik. Kalan ilçeleri 2 gün içerisinde tamamlamayı düşünüyoruz. Kurucu Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın farklı bir algısı var. Belediye başkanlarımızın belli bir makama geçecekler ama Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın fiziki anlamda oturacağı bir birim yok. Biz bu belge ile birlikte Ordu'da Büyükşehir'i yeniden kuracağız. 

 

Ordu'yu bu büyükşehir ile birlikte yeniden imar yapacağız. Ben bugün burada bu belgenin gerçek sahibi hemşerilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Biz burada temsilciyiz. Ordumuzda da yüzde 55'lik bir büyükşehir oyu ile birlikte 19 ilçenin tamamını 20'de 20 hedefini tutturmuş, bu inançla seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren siyasetçiler olarak, Şükranlarımı arz ediyorum. Hemşehrilerimize mahçup olmayacak, Ordumuzun yeni büyükşehir vizyonu ile kalkınmasını vesile olacak bir yönetim algısı oluşturacağız. Seçimimiz hayırlı olsun" şeklinde konuştu. 

 

 


 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum