VEFAT EDENLER 01.04.2014

VEFAT EDENLER 01.04.2014

Hafız Halit ve Nuriye Çebi'nin oğlu,Semra Çebi'nin eşi, Melehat Katırcıoğlu ve Perihan Çebi'nin kardeşi, Avukat Emel çebi Çelik ve Tuğrul,Halit Çebi'nin babası, Giresun Vali Yardımcısı Yüksel Çelik'in kayınpederi, HASAN ÇEBİ vefat etmiştir. Cenazesi bugün

VEFAT EDENLER 01.04.2014 


HASAN ÇEBİ

Hafız Halit ve Nuriye Çebi'nin oğlu,Semra Çebi'nin eşi, Melehat Katırcıoğlu ve Perihan Çebi'nin kardeşi, Avukat Emel çebi Çelik ve Tuğrul,Halit Çebi'nin babası, Giresun Vali Yardımcısı Yüksel Çelik'in kayınpederi, HASAN ÇEBİ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Orta Caminde kılınacak öğle namazından sonra Furtun aile mezarlığında toprağa verilecektir.

OSMAN COŞKUN

Saraycık Beldesi,Mercandüzü Mahallesinden,Çeşteoğullarından merhum Mahmut Ali Coşkun'un oğlu,Ruaettin,Zühtü ve Mahmut Ali Coşkun'un abisi, Temel,Halil,Onur Coşkun'un babası, OSMAN COŞKUN vefat etmiştir. Cenazesi bugün Saraycık Beldesi,Mercandüzü Mahallesinde kılınacak öğle namazından sonra aile mezarlığında toprağa verilecektir.

FEYZİYE MADENLİ

Ordu esnaflarından Viva AŞ.Sahibi Talat,Ömür ve merhum Osman Madenli'nin annesi, FEYZİYE MADENLİ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Orta Camiinde kılınacak öğle namazından sonra Şahincili Şehir Mezarlığında toprağa verilecektir.

MUSTAFA ŞANLITÜRK

Harami Köyü Kuşyuvası Mahallesinden Kundakcı oğlu, Salih Şanlıtürk'ün oğlu, MUSTAFA ŞANLITÜRK vefat etmiştir. Cenazesi bugün Harami Köyünde kılınacak öğle namazından sonra Oluklu Mezarlığında toprağa verilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.