VEFAT EDENLER 27.03.2014

VEFAT EDENLER 27.03.2014

Yukarıtepe Köyünden merhum Rabia ve Ali Yüksel'in oğlu, merhum Münire ve Hakkı Piroğlu'nun damadı, Süheyla Yüksel'in eşi,Filiz Öztürk ve Arzu Morgan'ın babası, Ufuk,Burçak,Ceysin ve Cesika'nın dedesi,Arif Aktürk ve Nejat Karamustafa'nın kayınbiraderi, Ayh



VEFAT EDENLER 27.03.2014 



CELAL BAKICI

Karacaömer Köyünden Hekimoğullarından,merhum Mehmet ve Şaziye Bakıcı'nın oğlu, merhum Temel ve Cemal Bakıcı'nın kardeşi,Kadın Bakıcı'nın eşi, Şaziye,Selime ve Cemile,Nimet ve Urgiye'nin babası CELAL BAKICI vefat etmiştir. Cenazesi bugün Karacaömer köyünde kılınacak öğle namazından sonra aile mezarlığında toprağa verilecektir.

ALİ DEMİRCAN

Merhum Mustafa Demircan'nın oğlu, Adem ve Üzeyir Demircan'nın babası,Ürüşan,Salih,Süleyman ve Selahattin Demircan'nın kardeşi, ALİ DEMİRCAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün Karşıyaka Camiinde kılınacak öğle namazından sonra Ulubey Sayacabaşındaki aile mezarlığında toprağa verilecektir.

HALİS YILDIZ

Şirinevler Mahallesinden Kutupoğullarından,merhum Ahmet Yıldız'ın oğlu, merhum Abdullah Yıldız'ın kardeşi, Yüksel ve Göksel Yıldız'ın babası, merhum Naile Yıldız'ın eşi, HALİS YILDIZ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Ulubey Kardeşler Köyünde kılınacak öğle namazından sonra aile mezarlığında toprağa verilecektir.

AHMET YÜKSEL

Yukarıtepe Köyünden merhum Rabia ve Ali Yüksel'in oğlu, merhum Münire ve Hakkı Piroğlu'nun damadı, Süheyla Yüksel'in eşi,Filiz Öztürk ve Arzu Morgan'ın babası, Ufuk,Burçak,Ceysin ve Cesika'nın dedesi,Arif Aktürk ve Nejat Karamustafa'nın kayınbiraderi, Ayhan Yılmaz,İbrahim, Uğur ve Mustafa Piroğlu, İskenderun Ticaret Odası Başkanı Levent Yılmaz, Belediyemiz personeli Serdar Piroğlu'nun eniştesi, Soya Fabrikası emekli veznedarı AHMET YÜKSEL vefat etmiştir. Cenazesi bugün Zaferi Milli Mahallesindeki evinden alınarak Orta Camiinde kılınacak öğle namazından sonra Yukarıtepe köyündeki aile mezarlığında toprağa verilecektir. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.