VEFAT EDENLER 26.03.2014

VEFAT EDENLER 26.03.2014

Akçatepe Köyünden Hatipoğullarından merhum Abdullah Yüce'nin oğlu, Adalet ve Gülcihan'ın kardeşi, Ebru,Abdullah ve Atilla Yüce'nin babaları HASAN YÜCE vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra aynı köyde topra

VEFAT EDENLER 26.03.2014 

UMUT VERDİ

Perşembe Çaytepe Köyünden Kavra Mahallesinden merhum Hükümerin Dursun Ali'nin torunu Sağlık Müdürlüğü Şube Müdürlerinden Mustafa ve Gönül Verdi'nin oğlu, Ayşegül Verdi'nin ağabeyi,emekli sağlık memuru Reşat Verdi'nin yeğeni, Altınordu Merkez Ortaokulunda görev yapan Gülşen VERDİ"nin eşi, Doğumevi Hastanesi anestesi teknisyeni UMUT VERDİ vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Çaytepe Köyü Kavra Mahallesindeki aile mezarlığında toprağa verilecektir.

HASAN YÜCE

Akçatepe Köyünden Hatipoğullarından merhum Abdullah Yüce'nin oğlu, Adalet ve Gülcihan'ın kardeşi, Ebru,Abdullah ve Atilla Yüce'nin babaları HASAN YÜCE vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra aynı köyde toprağa verilecektir.

DÖNDÜ ERDOĞAN
Eyüplü Köyü Müezzin Mahallesinden Muratoğullarından Durmuş Erdoğan'ın eşi, Kemal,ömer,Mehmet,Ahmet,Adem ve Fatma Erdoğan'ın anneleri DÖNDÜ ERDOĞAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip aynı köyde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.