TKP: AKP’Yİ HALK GÖTÜRECEK

TKP: AKP’Yİ HALK GÖTÜRECEK

Halkımızı sermaye sınıfına ve onun temsilcisi partilere karşı sola yüzünü dönmeye, örgütlenmeye, Ordu Merkez ve tüm ilçelerinde Belediye Meclis Üyeliklerinde Türkiye Komünist Partisi’ne oy vermeye davet ediyoruz. 31 Martta AKP gerilemiş ve SOL güçlenm

AKP’Yİ HALK GÖTÜRECEK
 

TKP Ordu İl Başkanı Zikri Demiröz, yaptığı açıklamada; 

"Tayyip emretti ve "tivitır, mivitır" kapatıldı.

Korkuyorlar ve titriyorlar. Haziran 2013 Direnişiyle ayağa kalkan halk artık tüm suçluları korkutuyor. Tivitırın kapatılması durdurabilir mi hırsızlara ve katillere karşı  halkın yükselen öfkesini? Şimdiden onlarca farklı yöntemle yasak deliniyor. 

Türkiye’de halkla inatlaşmak çok tehlikelidir. AKP bunu TEKEL direnişinde ve Haziran Direnişinde gördü ancak anlayamadı.

Şimdi %80’i internet (sosyal medya) kullanmayan, 50 TL yevmiye, yol ve yemek parasıyla arabalarla mitinglere taşınan kitle karşısında ahkam kesen Tayyip yeni saldırılara hazırlık yapıyor. 

Çünkü halk boyun eğmiyor, itaat etmiyor, bilgiye penguen kanallarından değil internetten ulaşıyor ve her geçen AKP’ye karşı öfkesi birikiyor.

Artık halkı cop, gaz, hapishane ve hatta ölüm  durduramıyor. 

Halkımızı sermaye sınıfına ve onun temsilcisi partilere karşı sola yüzünü dönmeye, örgütlenmeye, Ordu Merkez ve tüm ilçelerinde Belediye Meclis Üyeliklerinde Türkiye Komünist Partisi’ne oy vermeye davet ediyoruz. 

31 Martta AKP gerilemiş ve SOL güçlenmiş olsun ki halkımız kazansın. AKP’yi Cemaat ve onunla birlikte hareket edenler değil HALK götürecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.