Aksu ziyaretlerine devam ediyor

Aksu ziyaretlerine devam ediyor

Büyük Birlik Partisi Altınordu Belediye Başkan adayı Ahmet Aksu, meclis üyeleri ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Açıcı Ordu’da esnaf ziyaretlerine devam etti.Esnafla sohbet eden Altınordu Belediye Başkan Adayı Ahmet Aksu, “Sıkmadık el bır

Aksu ziyaretlerine devam ediyor

22022

Büyük Birlik Partisi Altınordu Belediye Başkan adayı Ahmet Aksu, meclis üyeleri ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Açıcı Ordu’da esnaf ziyaretlerine devam etti.

Esnafla sohbet eden Altınordu Belediye Başkan Adayı Ahmet Aksu, “Sıkmadık el bırakmayacağız diyerek çıktığımız bu yolda gezilerimizi sürdürüyoruz. Daha önce sanayi esnafımızı ziyaret etmiştik. Bugün de Ordu merkezdeki eski Fidangör Mevkii’nde gezilerimizi sürdürüyoruz. Biz sorunlara çözüm bulup esnafımıza destek olacağız. Esnaf kardeşlerimizle konuşuyorum artık onlarda durumu kabullenmişler. ikincisi İşsizlik Ordu’da büyük problem. Gençlerimizi burada tutmalıyız onun içinde bizlere çok iş düşüyor. Esnaf satış olmamasından yakınıyor. Bu olmadığı içinde yanında çalıştırdığı eleman sayısını azaltıyor. Bizim görevimizse sorunlara çözüm bulmak. Mega projelere gerek yok. Vatandaşa iş ortamı yaratmalıyız. 52 projenin içinde dişe dokunur, işsizliği azaltacak ciddi anlamda bir çalışma var mı? Ben görmedim, duymadım. Dolayısıyla biz bu konuya eğileceğiz. Sokaktaki gençleri ve esnafın dükkanını boş görünce benim içim yanıyor. Bu şehrin canlı olması lazım. Biz bunu sağlamak için çalışmalar yapacağız.”dedi.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.