DEVREDE NE OLDU?

DEVREDE NE OLDU?

Agam bu maçı alsan zirvedesin, lidersin. Agam bu maçı alsan kocaman yolu yakın edecek kadar oraya yakınsın. Bu maçı ilk yarı önde bitiren sen, soyunma odasında küstüm size mi odluda çıkıp ta basit gollerle sessiz stad ta mağlup olmayı hak edecek bu oyunu

DEVREDE NE OLDU?
 
Diye soruyor yolda bani gören, ikinci devrede bu takıma ne oldu?
Aslında olan bir şey yok.
 
Birinci devrede Ordu spora ne olmuştu ki bu maçta, sahada alalım diye değil , oynadılar öylesine, sahada aklının almadığı kadar isteksiz oyuncu grubu ve ortada ise sahada olan 8- 9 tane kocaman soru işareti ile konuşacağımız sporcu grubumuz...
 
Ordu da mükemmel oynayıp, rakibine 3 gol atan takım ve oyuncuları gitmiş, yerinede niye buradayım diyen “3 -4 “oyuncu hariç bir takım vardı Adana da.
Niye buradayım der gibi..
 
Agam bu maçı alsan zirvedesin, lidersin. Agam bu maçı alsan kocaman yolu yakın edecek kadar oraya yakınsın. Bu maçı ilk yarı önde bitiren sen, soyunma odasında küstüm size mi odluda çıkıp ta basit gollerle sessiz stad ta mağlup olmayı hak edecek bu oyunu oynadınız?
Bir anda karardı ekranlar Ordu ve taraftar için. İnançlar sallandı çürümüş incir gibi akıl dalında. Beyin durdu, düşünce yerlerde, aklın defteri simsiyah.
 
Devrede ne oldu, diye sordu beni görenler..
İşte ikinci devre gol hariç sahada olmayan bu takıma Adana sahasında çullandı ve 3 puanı alan taraf , birde 3 puanlı kocaman 3 gollü galibiyet oldu. Şimdi Bolu maçı haftaya. Şimdi ben soracağım, bu takımla Bolu maçında fırtınalar çıkaracak olan sporcuların Adana da olmayışlarının sebebi ne?
Sporcularda artık yalnızlığın yorgunluk batağında olmaktan sıkıldılar. Bu elindeki malzemeden bir kocaman düğün pastası isteyen Ordu halkı da sporcuların ruh halinden bir haber galiba. Onlarda ne durumdalar bunu da onlarla iç içe olan insanlar biliyor?
 
İşte giden 3 puana bende herkes kadar yandım. Buna cevabı vereceklerde sorumluluk altında olanlar. Zor bir zirve yarışının akıl almaz stresini yaşayanlar da Allah kolaylık versin. Yense zirvedesin…
 
Yolun açık olsun derken, hop diye çukura düşmek çok kötü oldu..
Evet, kötü oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum