17.03.2014 VEFAT EDENLER

17.03.2014 VEFAT EDENLER

Merhum Hacı Ali ve Hasibe Köksal'ın kızı, Mesut, Ufuk, Levent, Bülent, Zafer, Süleyman Cankorur ve İnci Arslantürk'ün annesi, Şadi Arslantürk'ün kayınvalidesi, merhum Ahmet Cankorur'un eşi ADALET CANKORUR vefat etmiştir. Cenazesi bugün Cumhuriyet Mahalles



17.03.2014 VEFAT EDENLER


OSMAN YÜKSEL

Gökömer Köyünden,merhum Mehmet Yüksel'in oğlu,OSMAN YÜKSEL vefat etmiştir. Cenazesi bugün Akyazı Camiinde kılınacak öğle namazından sonra Gökömer köyünde toprağa verilecektir.

ADALET CANKORUR

Merhum Hacı Ali ve Hasibe Köksal'ın kızı, Mesut, Ufuk, Levent, Bülent, Zafer, Süleyman Cankorur ve İnci Arslantürk'ün annesi, Şadi Arslantürk'ün kayınvalidesi, merhum Ahmet Cankorur'un eşi ADALET CANKORUR vefat etmiştir. Cenazesi bugün Cumhuriyet Mahallesindeki evinden alınarak Orta Camiinde kılınacak öğle namazından sonra Güzelyalı Mezarlığında toprağa verilecektir.

AYHAN RESULOĞLU

Merkez Kovancı Köyünden,Resuloğullarından,Hasan Resuloğlu'nun oğlu, Mehmet,Gökhen ve Abdülkadir Resuloğlu'nun kardeşi,Ayberk Resuloğlu'nun babası,AYHAN RESULOĞLU vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kovancı Köyünde kılınacak öğle namazından sonra aynı köydeki aile mezarlığında toprağa verilecektir.

NAFİYE YILMAZ

Gülyalı Kestane Köyünden,merhum Abdullah Yılmaz'ın eşi, Şehit Doğan Gökbulut İlkokulu öğretmeni Orhan Yılmaz'ın annesi, Akyazı Manavı Bahtiyar Şenel'in kayınvalidesi, NAFİYE YILMAZ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Akyazı Camiinde kılınacak öğle namazından sonra Gülyalı Kestane Köyünde toprağa verilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.