BBP Adayı Açıcı iddialı konuştu

BBP Adayı Açıcı iddialı konuştu

Çatalpınarlılar tarafından coşkuyla karşılanan Muhittin Açıcı, kahve toplantılarında Muhsin Yazıcıoğlu’nun arkadaşları olarak bu yarışta yer aldıklarını sonuna kadar da gideceklerini söyledi. “Yazıcıoğlu’nu sevmeyen yok diyen Açıcı madem seviyorsunuz dest

BBP Adayı Açıcı iddialı konuştu

22007

Büyük Birlik Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Açıcı Çatalpınar ilçesinde vatandaşları ve sanayi esnafını ziyaret etti. Halktan destek isteyen Açıcı, devletten yardım almadan 3 devlet partisine karşı yarışa girdiğini söyledi.

Çatalpınarlılar tarafından coşkuyla karşılanan Muhittin Açıcı, kahve toplantılarında Muhsin Yazıcıoğlu’nun arkadaşları olarak bu yarışta yer aldıklarını sonuna kadar da gideceklerini söyledi. “Yazıcıoğlu’nu sevmeyen yok diyen Açıcı madem seviyorsunuz destekleyin o zaman. Bizim yürüyüşümüzü görün neler yapacağımıza şahit olun.” dedi.

Yapılan 52 projeden hiç birinin Çatalpınar’la ilgisi olmadığını söyleyen Açıcı, Seyit Torun’un Ordu’ya teleferik dışında bir şey yapmadığını vurguladı. Yaşlı bir vatandaşın sözleriyle duygulanan büyükşehir belediye başkan adayı Muhittin Açıcı iddialı konuştu.

22008

“3 dönemdir mecliste olan partiyle Büyük Birlik Partisi arasında bir yarış var. Gücümüz yetmediği için buralara sıkça gelemedik. Çalmadık kapı dokunmadık gönül bırakmamak için çırpınıyorum ama ben buradan o 3 devlet partisinden birinin adayı Enver Yılmaz Bey’e soruyorum. Bana 12 yılda Ordu’ya kazandırdığın projeni göster. Ben Muhittin Açıcı olarak Büyük Birlik Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adaylığından onun lehine çekileceğim.”

22009

Gezileri sırasında Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayıyla da karşılaşan Açıcı, rakibine başarılar diledikten sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.