Koyun Projelerine 549.868 TL

Koyun Projelerine 549.868 TL

2014 yılında Altınordu ilçesine Altunyurt, Akkese, Arpaköy, Kayabaşı, Yaraşlı ve Oğmaca Köyleri ile Saraycık Beldesine proje kapsamında ise 180 koyun, 180 kuzu ve 9 koçun hak sahiplerine teslim edildiğini söyledi.

Koyun Projelerine 549.868 TL 

 

Vali Kenan ÇİFTÇİ, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hazırlanan gelir getirici projelerle, ilk 2 yıl geri ödemesiz sonraki 6 yıl geri ödemeli ve faizsiz destek ile ihtiyaç sahibi ailelerin üretken hale getirildiğini söyledi.

 

 

"4 Adet Koyunculuğu Geliştirme Projesi Kabul Edildi"

 

Orduda 2014 yılında Altınordu ilçesine Altunyurt, Akkese, Arpaköy, Kayabaşı, Yaraşlı ve Oğmaca Köyleri ile Saraycık Beldesine koyunculuk desteği verildiğini belirten Vali Kenan ÇİFTÇİ, Gelir getirici projeler kapsamında, Ordu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hazırlanan 4 adet Koyunculuğu Geliştirme Projesinin, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü tarafından kabul edildiğini, proje kapsamında ise 180 koyun, 180 kuzu ve 9 koçun Vali Yardımcısı Bekir ATMACA koordinatörlüğünde hak sahiplerine teslim edildiğini söyledi.

 

"Koyunculuğu Geliştirme Projelerine 549.868 TL Ödenek Tahsisi Yapıldı"

 Koyunculuğu geliştirmeye yönelik uygulanmakta olan gelir getirici geri ödemeli olan projenin il merkezinde uygulandığını vurgulayan Vali ÇİFTÇİ, "İhtiyaç sahibi aileleri, daha üretken hale getirerek ve kendi geçimlerini sağlayabilmeleri amacıyla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından gelir getirici projeler uygulanmaktadır. Son altı aylık dönemde, Ordu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hazırlanan Koyunculuğu Geliştirme Projelerine Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünden toplam 549.868 TL ödenek tahsisi yapılmıştır" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.