VEFAT EDENLER 07.03.2014

VEFAT EDENLER 07.03.2014

Merhum Zehra ve merhum Kibar Çebi'nin kızı, merhum Yakup,merhum Tunçman,Sevim Çebi ve Ayşe Ayşe Türkmen'in kardeşi,Gülsem Furtun ve Ahmet Çebi'nin ablası,Murat Çebi'nin yengesi, Arife ve Esma Çebi'nin annesi, Özcan Çebi'nin eşi, NERMİN ÇEBİ vefat etmiştir

VEFAT EDENLER 07.03.2014
FİKRİYE BAYAZIT

Karaoluk Köyünden Bayazıt ailesinden merhum Hacı Abdullahman Bayazıt'ın gelini,Ahmet Bayazıt'ın eşi, FİKRİYE BAYAZIT vefat etmştir. Cenazesi bugün Karaoluk Köyünde kılınacak cuma namazından sonra aynı köydeki aile mezarlığında toprağa verilecektir.

MUSTAFA YÜKSEL

Efirli Köyü Hekim Sokağı Mahallesinden,Hacı Mustafaoğullarından merhum Mustafa Yüksel'in oğlu, Köy Hizmetleri emekli personeli İsmail Yüksel'in kardeşi, MUSTAFA YÜKSEL vefat etmiştir. Cenazesi bugün Efirli Hekim Sokağı Camiinde kılınacak cuma namazından sonra aile mezarlığında toprağa verilecektir.

NERMİN ÇEBİ

Merhum Zehra ve merhum Kibar Çebi'nin kızı, merhum Yakup,merhum Tunçman,Sevim Çebi ve Ayşe Ayşe Türkmen'in kardeşi,Gülsem Furtun ve Ahmet Çebi'nin ablası,Murat Çebi'nin yengesi, Arife ve Esma Çebi'nin annesi, Özcan Çebi'nin eşi, NERMİN ÇEBİ vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11.00'da Taşbaşı Mahallesindeki evinden alınarak Orta Camiinde kılınacak öğle namazından sonra Şahincili Şehir Mezarlığında toprağa verilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.