VEFAT EDENLER 04.03.2014

VEFAT EDENLER 04.03.2014

Gülyalı Hoşköy Mahallesinden Sipahioğullarından merhum Sait ve Sebahat Sipahi'nin oğlu, Mehmet ve Hatice Sipahi'nin abisi, AHMET SİPAHİ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeni Mahalledeki evinden alınarak Piraziz Merkez Camiinde kılınacak öğle namazından sonr


VEFAT EDENLER 04.03.2014 


İRFAN KAYA

Bayadı Köyünden Kahyaoğullarından merhum Ahmet Kaya'nın oğlu, Sevgican Kaya'nın eşi, Ogün,Ahmet,Nail,Zeynep ve Hülya'nın babası İRFAN KAYA vefat etmiştir. Cenazesi bugün Bayadı Köyünde kılınacak öğle namazından sonra aynı köydeki aile mezarlığında toprağa verilecektir.

AHMET SİPAHİ

Gülyalı Hoşköy Mahallesinden Sipahioğullarından merhum Sait ve Sebahat Sipahi'nin oğlu, Mehmet ve Hatice Sipahi'nin abisi, AHMET SİPAHİ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeni Mahalledeki evinden alınarak Piraziz Merkez Camiinde kılınacak öğle namazından sonra Gülyalı Hoşköy Mahallesindeki aile mezarlığında toprağa verilecektir.

AVNİ GÜR

Gölköy Emirler Köyünden Zayimkadıoğullarından İlhan,İsmail,Mustafa, Nigar,Nevin,Aynur ve Hacer Gür'ün babası, AVNİ GÜR vefat etmiştir. Cenazesi bugün Gölköy Emirler Köyünde kılınacak öğle namazından sonra aynı köydeki aile mezarlığında toprağa verilecektir.

ŞENEL SOĞUKSU

Gölköy Damarlı Beldesinden Temel oğlu, ŞENEL SOĞUKSU vefat etmiştir. Cenazesi bugün Gölköy Damarlı Beldesinde kılınacak öğle namazından sonra aynı yerde toprağa verilecektir.

TAHİR KAREK

Şirinevler Mahallesinden,Satılmışoğullarından,Mahir ağa ve Yeter Karek'in oğlu, Beşir,Sebahat,Meli ve Nebahat Karek'in abisi, Uğur Karek'in babası,Kaan Karek'in dedesi TAHİR KAREK vefat etmiştir. Cenazesi bugün Eskipazar camiinde kılınacak saat 10.00'daki cenaze namazından sonra eskipazar mezarlığıda toprağa verilecektir.

KEMAL ÇELİK

Gürgentepe Tikenlice Köyü Aşağı Mahalleden Emirhaliloğullarından Dursun Çelik'in oğlu, Engin ve Nafer Çelik'in babası KEMAL ÇELİK vefat etmiştir. Cenazesi bugün Gürgentepe Tikenlice köyü Aşağı Mahallede kılınacak öğle namazından sonra toprağa verilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.