VEFAT EDENLER 28.02.2014

VEFAT EDENLER 28.02.2014

Çavuşlar Köyünden Gebeşoğullarından,merhum Mustafa Yılmaz'ın oğlu, Yunus,Cafer ve merhum Musa Yılmaz'ın abisi, Oray ve Hakan Yılmaz'ın babası, Kore Gazisi emekli Astsubay HALİS YILMAZ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Çavuşlar Köyünde kılınacak cuma namazınd


VEFAT EDENLER 28.02.2014


ALİ AYDIN

Merhum Meliha Aydın'ın eşi, Ahmet Aydın,Sevil Karadağ ve Sevim Aydemir'in babası, Yağmur,Yaren Karadağ,Özgür,Barış Aydemir'in dedesi, Hakan Karadağ ve Mürsel Aydemir'in kayınpederi, Ordu Ziraat Bankası emekli personeli ALİ AYDIN vefat etmiştir. Cenazesi bugün Piraziz Şehli Mahallesinde kılınacak ikindi namazından sonra aile mezarlığında toprağa verilecektir.

ZÜFTÜ ÜN

Ulubey Şahinkaya Köyünden Pilloğullarından Hicabi Ün,Rahime Gök,Hatime Mert,Hasibe Ergin ve Saime Çetin'in babası, Hayriye Ün'ün eşi, emekli bekçi ZÜFTÜ ÜN vefat etmiştir. Cenazesi bugün Ulubey Şahinkaya köyünde kılınacak cuma namazından sonra aile mezarlığında toprağa verilecektir.

HALİS YILMAZ

Çavuşlar Köyünden Gebeşoğullarından,merhum Mustafa Yılmaz'ın oğlu, Yunus,Cafer ve merhum Musa Yılmaz'ın abisi, Oray ve Hakan Yılmaz'ın babası, Kore Gazisi emekli Astsubay HALİS YILMAZ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Çavuşlar Köyünde kılınacak cuma namazından sonra aynı köyde toprağa verilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.