24.02.2014 VEFAT EDENLER

24.02.2014 VEFAT EDENLER

Kovancı Köyünden Durmuşoğullarından merhum Salih Karagöl'ün kızı, merhum Durmuş Durmuş'un eşi, merhum Mustafa,merhum Cemil,merhum İbrahim, Kazım ve Uğur Durmuş,Günay Arslan ve Pembe Kocak'ın annesi, EMİNE DURMUŞ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kovancı Köyü

24.02.2014 VEFAT EDENLER
 
 
KASIM CEYLAN
 
Gülyalı Mustafalı Köyünden Topaloğullarından,merhum Ahmet Ceylan'ın oğlu, Hasan Ceylan'ın babası, Şadiye Tüküç ve Kahraman Ceylan'ın abisi, KASIM CEYLAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün Gülyalı Mustafalı Köyü Merkez Camiinde kılınacak öğle namazından sonra toprağa verilecektir.
 
AHMET CELAL ÖZDEMİR
 
Bayadı Köyünden merhum Hasan Özdemir'in oğlu, Cemile Özdemir'in eşi, Abdullah,Emine,Havva ve Gültekin Özdemir'in babası, Klarnet ustası AHMET CELAL ÖZDEMİR vefat etmiştir. Cenazesi bugün Bayadı Köyündeki evinden alınarak Kuşgediği camiinde kılınacak öğle namazından sonra Bayadı Köyü Akkıran Mezarlığında toprağa verilecektir.
 
EMİNE DURMUŞ
 
Kovancı Köyünden Durmuşoğullarından merhum Salih Karagöl'ün kızı, merhum Durmuş Durmuş'un eşi, merhum Mustafa,merhum Cemil,merhum İbrahim, Kazım ve Uğur Durmuş,Günay Arslan ve Pembe Kocak'ın annesi, EMİNE DURMUŞ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kovancı Köyünde kılınacak öğle namazından sonra aynı köydeki aile mezarlığında toprağa verilecektir.
 
SAFFET AYDIN
 
Perşembe Bolatlı Köyünden merhum Marangoz Adem Aydın'ın eşi, Perşembe Kız Meslek Lisesi öğretmeni Mustafa Aydın'ın annesi, SAFFET AYDIN vefat etmiştir. Cenazesi bugün Perşembe Yeni İhsaniye camiinde kılınacak öğle namazından sonra Uzundüz aile mezarlığında toprağa verilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.