VEFAT EDENLER 20.02.2014

VEFAT EDENLER 20.02.2014

Kirazlimanı Mahallesinden,merhum İbrahim Tok'un eşi, Ferudun,Nebahat,Sebahat,Ali,Saime ve Kirazlimanı Mahallesi Muhtarı Aydın Tok'un annesi, İbrahim,Semiha,Emine,Emre,Berke,Merve,Batuhan,Buse,Burak ve Özlem Tok'un babaannesi,Güngör Öztürk ve Neslihan Tok'

VEFAT EDENLER 20.02.2014


HURİYE ÇELEBİ


Saraycık Beldesi Değirmenyanı Mahallesinden Hacı Velioğullarından Ali Çelebi'nin eşi, Dursun,Nezir,Ayşe,Meliha,Cevriye ve Melika'nın annesi,Hacı Kasap Ömer Kartal, Rasim,Hakan,Kadir Pala'nın kayınvalidesi, HURİYE ÇELEBİ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Saraycık Beldesi Değirmenyanı Merkez Camiinde kılınacak öğle namazından sonra aile mezarlığında toprağa verilecektir.

ZEKİYE KABAL

Saraycık Beldesi Kabalı Mahallesinden Kabaloğullarından merhum Şaban Şahin'in kızı, Muhittin Kabal'ın eşi, Recep Kabal'ın annesi, ZEKİYE KABAL vefat etmiştir. Cenazesi bugün Saraycık Beldesi Kabalı Mahallesinde kılınacak öğle namazından sonra aile mezarlığında toprağa verilecektir.

GÜLÜŞAN TOK

Kirazlimanı Mahallesinden,merhum İbrahim Tok'un eşi, Ferudun,Nebahat,Sebahat,Ali,Saime ve Kirazlimanı Mahallesi Muhtarı Aydın Tok'un annesi, ibrahim, Semiha, Emine, Emre, Berke, Merve, Batuhan,Buse,Burak ve Özlem Tok'un babaannesi,Güngör Öztürk ve Neslihan Tok'un kayınvalidesi, Cengiz,İnci,Gülsevi,Turgay Civelek,Ayşe,Erem ve Eray Ersöz'ün anneannesi,Emekli Maliye Defterdarlığı personeli GÜLÜŞAN TOK vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kirazlimanı Mahallesi Camiinde kılınacak öğle namazından sonra aile mezarlığında toprağa verilecektir.

ZİYA YANIK

Gölköy Alanyurt Beldesinden Selahattin, merhum Alaaddin,Necattin ve Sebahattin Yanık'ın babası, Şükrü oğlu ZİYA YANIK vefat etmiştir. Cenazesi bugün Gölköy Alanyurt beldesinde kılınacak öğle namazından sonra toprağa verilecektir.

MAHMUT DÖNGEZ

Ulubey Uzunmahmut Köyü Yağcılar Mahallesinden Döngezoğullarından,merhum Ali Döngez'in oğlu, merhum Osman,Mustafa,Mehmet,Ahmet,Aziz ve Süleyman Döngez'in kardeşi, Ali,Halil,Süleyman ve Ayhan Döngez'in babası, Ulubey Uzunmahmut Köyü Eski muhtarı MAHMUT DÖNGEZ vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 10.00'da Ulubey Uzunmahmut köyünde kılınacak cenaze namazından sonra aynı köyde toprağa verilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.