VEFAT EDENLER 10.02.2014

VEFAT EDENLER 10.02.2014

Düzköy'den Palazoğullarından Rüştü Öztürk'ün eşi, Düzköy muhtarı Olgun,Metin Öztürk,Aynur Duman ve Belgin Gökdeniz'in annesi, GÜLÜZAR ÖZTÜRK vefat etmiştir. Cenazesi bugün Bucak Mahallesindeki evinden alınarak Orta Camiinde kılınacak ikindi namazından son

VEFAT EDENLER 10.02.2014

İSMAİL ÖZTÜRK

Kökenli Köyünden Salihoğullarından,merhum Ali Osman Öztürk'ün oğlu, merhum Havil Yılmaz'ın kardeşi,Hayriye,Bedriye,Kadriye ve Ahmet Öztürk'ün abisi,Osman,Özgür,Esin,Arzu ve Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Zafer Öztürk'ün babası, Necmiye Öztürk'ün eşi, Eski Marangozlar Dernek Başkanı Marangoz İSMAİL ÖZTÜRK vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 14.00'da Kökenli Köyü Salihoğlu mevkiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile mezarlığında toprağa verilecektir.

GÜLİZAR ÖZTÜRK
Düzköy'den Palazoğullarından Rüştü Öztürk'ün eşi, Düzköy muhtarı Olgun,Metin Öztürk,Aynur Duman ve Belgin Gökdeniz'in annesi, GÜLÜZAR ÖZTÜRK vefat etmiştir. Cenazesi bugün Bucak Mahallesindeki evinden alınarak Orta Camiinde kılınacak ikindi namazından sonra Düzköydeki aile mezarlığında toprağa verilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.