VEFAT EDENLER 04.02.2014

VEFAT EDENLER 04.02.2014

Kayabaşı Köyü Dayısulu Mahallesinden, Ahmet Aktaş'ın eşi, Bediha,Berrin ve Erdal Altaş'ın annesi,Ordu esnaflarından Ersin Yüksel ve Taner Demir'in kayınvalidesi, NURTEN AKTAŞ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kayabaşı Köyü Dayısulu Mahallesinde kılınacak öğl


VEFAT EDENLER 04.02.2014 
 
KÖKSAL KOÇYİĞİT
 
Kabadüz Kirazdere köyünden,merhum Necati ve Ayşe Koçyiğit'in oğlu,Mustafa,Cengiz,İsmail,Kubilay Arparslan,Gökhan,Tolga Koçyiğit,Ayşe Keleş,Gülsüm Bayrak,Nilüfer Yıldız'ın babası,KÖKSAL KOÇYİĞİT vefat etmiştir. Cenazesi bugün Sivas Yenice Köyünde kılınacak öğle namazından sonra aynı köyde toprağa verilecektir.
 
NURTEN AKTAŞ
 
Kayabaşı Köyü Dayısulu Mahallesinden, Ahmet Aktaş'ın eşi, Bediha,Berrin ve Erdal Altaş'ın annesi,Ordu esnaflarından Ersin Yüksel ve Taner Demir'in kayınvalidesi, NURTEN AKTAŞ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kayabaşı Köyü Dayısulu Mahallesinde kılınacak öğle namazından sonra aynı yerde toprağa verilecektir.
 
EMİNE ŞAHİN
 
Gülyalı Alibey Mahallesinden Şabanoğullarından,merhum Salih Şahin'in eşi, Nevin Yavuz,merhum Avni ve Şevket Şahin'in annesi, Mustafa,Zeki ve merhum Ahmet Şahin,Fadime Cebeci,Güller Bilgin'in ablası,Halil kızı, EMİNE ŞAHİN vefat etmiştir. Cenazesi bugün Gülyalı Alibey Mahallesi Cebeci Mevkiindeki evinden alınarak Merkez Camiinde kılınacak öğle namazından sonra aile mezarlığında toprağa verilecektir.
 
HAYATİ USTA
 
Kabadüz Akgüney Köyünden Aliustaoğullarından,merhum Cafer ve Nevriye Usta'nın oğlu,Fatih,Volkan Usta,Emine Uslu ve Peri Tarı'nın kardeşi, İlyas ve Hicabi Usta'nın yeğeni, merhum Akgüney Köyü eski muhtarı Mustafa Usta'nın torunu HAYATİ USTA vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kabadüz Akgüney köyünde kılınacak öğle namazından sonra Ovaçukurundaki aile mezarlığında toprağa verilecektir.
 
CEMAL KIRIŞ
 
Öceli Köyünden Kırışoğullarından,merhum Salim ve Mevlüde Kırış'ın oğlu, merhum Durmuş,Kadir,Salih,Mustafa,Celal Kırış'ın yeğeni,Hanife Kırış'ın eşi, Elvan,Meryem,Hanife ve Zehra Kırış'ın babası, emekli polis memuru Ali Kırışoğlu'nun amcası CEMAL KIRIŞ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Öceli köyü Kırışoğlu Mahallesi Camiinde kılınacak ikindi namazından sonra aile mezarlığında toprağa verilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.