VEFAT EDENLER 31.01.2014

VEFAT EDENLER 31.01.2014

Ordu esnaflarından, merhum Hacı Ferhat ve merhum Elmas Çebi'nin kızı, merhum Ali Akının eşi Nejat, merhum Salim, Ayşe Nihal Akın ve Bilge Seymen'in annnesi, merhum Metin Seymen ve Nihal Akın'ın kayınvalidesi, Nafiye ve Dursun Çebi'nin ablası, Tahin, Burak

VEFAT EDENLER 31.01.2014 


DÜRDANE GÜNEŞ
Perşembe, Yumrutaş köyünden Hacıoğullarından, Recep Güneş'in eşi, Sezai, Zekai, Mustafa Güneş, Fatma Akkaya ve Şengül Öz'ün annesi, Ahmet Akkaya ve Valilik Basın ve Halkla İlişkiler müdürü Vedat Öz'ün kayınvalidesi DÜRDANE GÜNEŞ vefat etmiştir.
Cenazesi bugün Perşembe, Yumrutaş köyü merkez camiinde kılınacak cuma namazından sonra aynı köydeki aile mezarlığında toprağa verilecektir.


KADİFE GÜLSEREN
Akkese köyünden Meletlioğullarından, merhum Hasan Gülseren'in eşi, Bahattin, Cemalettin, Kemal Gülseren, Zatiye Alper, Sazimet Odabaş, Ünzile Yamak, Canan Engin ve Zarife Güler'in annesi KADİFE GÜLSREN vefat etmiştir.
Cenazesi bugün Altınkent sitesindeki evinden alınarak orta camiinde kılınacak ikindi namazından önce Akkese köyündeki aile mezarlığında toprağa verilecektir.


ŞÜKRAN CÖRÜT
Gülyalı Ayrılık köyünden Dereağzı mahallesinden, Cörütlüoğullarından, Ali Cörüt'ün eşi, Ferhat , Fırat, Işıl ve Birgül Cörüt'ün annesi ŞÜKRAN CÖRÜT vefat etmiştir.
Cenazesi bugün Piraziz merkez camiinde kılınacak cuma namazından sonra, Gülyalı, Ayrılık köyündeki aile mezarlığında toprağa verilecektir.


KIYMET AKIN
Ordu esnaflarından, merhum Hacı Ferhat ve merhum Elmas Çebi'nin kızı, merhum Ali Akının eşi Nejat, merhum Salim, Ayşe Nihal Akın ve Bilge Seymen'in annnesi, merhum Metin Seymen ve Nihal Akın'ın kayınvalidesi, Nafiye ve Dursun Çebi'nin ablası, Tahin, Burak Seymen ve Ayşegül Seymen Tiryakinin anneannesi KIYMET AKIN vefat etmiştir.
Cenazesi bugün Aziziye mahallesindeki evinden alınarak orta camiinde kılınacak cuma namazından sonra Şahincili şehir mazarlığında toprağa verilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.