VEFAT EDENLER 30.01.2014

VEFAT EDENLER 30.01.2014

Şahincili Mahallesinden Azaklıoğullarından,merhum Abdullah Azaklı'nın eşi, Turgut,Emine,Nihat ve Uğur Azaklı'nın annesi, Mustafa Yıldırım'ın kayınvalidesi RABİA AZAKLI vefat etmiştir. Cenazesi bugün Şahincili Camiinde kılınacak öğle namazından sonra aile

VEFAT EDENLER 30.01.2014 


HAMDİYE EKMEKÇİ
Giresun Alucra ilçesi Gökçebel köyünde Hasan Ekmekçi'nin eşi, Ali,Sündüz,Hüseyin,Yüksel,İsmet,Aysel,Halil ve Savaş Ekmekçi'nin annesi, HAMDİYE EKMEKÇİ vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat saat 09.00'da Bucak Mahallesindeki evinden alınarak yarın Giresun Alucra ilçesi Gökçebel köyünde kılınacak cuma namazından sonra toprağa verilecektir.

SITKI KILIÇ
Karaoluk köyünden Kahraman oğlu, SITKI KILIÇ vefat etmiştir.Cenazesi bugün Bucak Mahallesindeki evinden alınarak Orta Camiinde kılınacak öğle namazından sonra Karaoluk Köyünde toprağa verilecektir.

AYŞE DUYAR 
Kumbaşı Mahallesinden Melikoğlu Halit Duyar'ın eşi, Sevim Bayram,Ömer,Enver,Emin,Eyüp ve Engin Duyar'ın annesi, AYŞE DUYAR vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kumbaşı Camiinde kılınacak öğle namazından sonra aile mezarlığında toprağa verilecektir.

RABİA AZAKLI
Şahincili Mahallesinden Azaklıoğullarından,merhum Abdullah Azaklı'nın eşi, Turgut,Emine,Nihat ve Uğur Azaklı'nın annesi, Mustafa Yıldırım'ın kayınvalidesi RABİA AZAKLI vefat etmiştir. Cenazesi bugün Şahincili Camiinde kılınacak öğle namazından sonra aile mezarlığında toprağa verilecektir.

HAMİDE PULAT
Cumhur ve Belediyemiz emekli personeli Yunus Pulat'ın annesi, HAMİDE PULAT vefat etmiştir. Cenazesi bugün Gürgentepe Gültepe köyünde kılınacak öğle namazından sonra aynı köyde toprağa verilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.