Rektör Eğitim-Araştımayı Gezdi

Rektör Eğitim-Araştımayı Gezdi

Ordu ilimize yapılacak olan 600 yataklı hastane ile ilgili yoğun programımız ve çalışmalarımız da tüm hızıyla devam etmektedir. Özellikle başta öğretim üyelerimiz, uzman doktorlarımız ve çalışanlarımız olmak üzere hizmet sunduğumuz hastalarımıza çok daha

Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ T.C. Sağlık Bakanlığı ODÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni Ziyaret Etti

21834Rektör Eğitim-Araştımayı Gezdi

Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ, üniversitemiz birimlerinin talep ve sorunlarını yakından incelemek, öğretim üyelerinin ve ilgili birim mensuplarının düşüncelerinden yararlanarak 
akademik ve fiziki koşulları iyileştirmeye dönük çözümler geliştirmek üzere T.C. Sağlık Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Hastanesi Birimlerini ve Polikliniklerini ziyaret etti.

Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Rezzan GÜNAYDIN, Ordu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Radyoloji Uzman Dr. Hasan ÖZTÜRK ve Başhekim Yrd. Doç. Dr. Özgür ENGİNYURT eşliğinde tüm birimlere uğrayarak akademisyenlerle ve idari personelle istişare yapan Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ, sorun ve talepleri yerinde dinledi ve önümüzdeki dönem için planlanan akademik, bilimsel ve yapılanma çalışmalarına dair projeler üzerinde görüş alışverişinde bulundu.
Daha sonra Tıp Fakültesi öğretim üyeleri ve uzman doktorlara servislerde ve polikliniklerde bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ, bütün birimleri ayrıntılı olarak inceledi. Sağlık Bakanlığı’na bağlı birim doktorlarını, poliklinikleri, poliklinik katlarını, acil bakım servisini ve yoğun bakım servislerini ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ, burada da tüm Sağlık Bakanlığı Personeline çalışmalarında başarılar dilerken hastalara da geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyarete ilişkin bir değerlendirme yapan Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ şu ifadeleri kullandı;

“Türkiye’de ve Dünya’da sağlık hizmetlerinde önemli gelişmeler ile hızlı bir teknolojik değişim süreci yaşanmaktadır. Ürettikleri bilimsel bilgi ile sağlık alanının vazgeçilmez paydaşı olan üniversitelerin bu değişim sürecinde aktif rol almaları ise kaçınılamaz bir ihtiyaçtır. Uzman kadrolarımızla bilgi, güç ve en önemlisi deneyime sahibiz. Sağlık hizmetlerimiz ile bulunduğumuz bölgede ve ülkemizde söz sahibi olma yolunda önemli gelişmeler kaydettik. Genç yaşımıza rağmen bölgemizin en iddialı tıp kurumu olarak, eğitimde, hizmette, araştırmada en iyi olmak, büyümek ve gelişmek için çabalıyoruz.

Afiliasyon çerçevesinde T.C. Sağlık Bakanlığı ile yürüttüğümüz çalışmalar fiziki imkanlarında el verdiği ölçüde başarılı bir şekilde devam ediyor. Ordu ilimize yapılacak olan 600 yataklı hastane ile ilgili yoğun programımız ve çalışmalarımız da tüm hızıyla devam etmektedir. Özellikle başta öğretim üyelerimiz, uzman doktorlarımız ve çalışanlarımız olmak üzere hizmet sunduğumuz hastalarımıza çok daha iyi şartları ortaya koyarak sadece Ordu ilimize değil bütün bölgeye şifa dağıtacak büyük bir sağlık ünitesi oluşturma çabası içerisindeyiz.”
ORDU ÜNİVERSİTESİ (Facebook Kurumsal Adresi)'in fotoğrafı.
ORDU ÜNİVERSİTESİ (Facebook Kurumsal Adresi)'in fotoğrafı.
ORDU ÜNİVERSİTESİ (Facebook Kurumsal Adresi)'in fotoğrafı.
ORDU ÜNİVERSİTESİ (Facebook Kurumsal Adresi)'in fotoğrafı.
ORDU ÜNİVERSİTESİ (Facebook Kurumsal Adresi)'in fotoğrafı.
ORDU ÜNİVERSİTESİ (Facebook Kurumsal Adresi)'in fotoğrafı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.