TRABZONDAN ÇIKAN 1 PUAN

TRABZONDAN ÇIKAN 1 PUAN

Ama buna rağmen, hatasız ve sessiz ikinci devre oynayan, çok iyi ilk devreden sonra biraz mahkum takım havasında olan olsa da Ordu spor, bu maçı 3-0 yapar gelir derken herkes, bir anda 85 de golün gelmesi, acemice yenmesi, bunun ofsaytına sığınılması, lid

TRABZONDAN ÇIKAN 1 PUAN
 
Mustafa KÖKSAL
 
1461 Maçı Ordu spor ve liderlik için önemli idi. Bu maçada Erkan hoca Antep maçından aldığı olumsuz dersi iyi çalışarak hazırlanmış, inanmış ve 3 puan için gitmişlerdi. Olmadı, bu kadar rezil bu kadar art niyetli bu kadar Trabzon ve Trabzon mafyasına şirin görünme adına hata yapan, art niyet içinde olan hakem triosu görmedik uzun zamandır.
 
Ama buna rağmen, hatasız ve sessiz ikinci devre oynayan, çok iyi ilk devreden sonra biraz mahkum takım havasında olan olsa da Ordu spor, bu maçı 3-0 yapar gelir derken herkes, bir anda 85 de golün gelmesi, acemice yenmesi, bunun ofsaytına sığınılması, lider takıma yakışan işler olmamalı.
Sagol Erkan hocam, kaybedilmiş bir Antep maçından sonra böyle bir deplasmandan seyircisiz maçta 3 puanı almışken, hakem hataları ile bir puana razı olmak, seni ve ekibini üzmesin, bilakis yürekten tebrikler.
Üç oyuncun ki hepside önemli ve lazım olan isimler yok iken elindeki mevcut kadro ile, transfer yasağına rağmen bunları ortaya çıkaran ekibimize kocaman tebrikler olsun. Burada eğer mümkünse, kiralık olan bir Murat ın devre arası Ordu spor takımına alınması için sayın Tahsin başkan ve teknik ekip ne düşünebilir?
Orada yetenekli bir oyuncuyu Trabzon kaprisi ile yok saymaktansa, elimizin altında yukarılara çıkması adına uğraş vermemiz daha iyi olmaz mı? Tabi bunun kararını da dediğim gibi eğer yasağa takılmıyorsa yönetim ile hocalar verecektir.
Ben Cumartesi oynadığımız 1461 maçındaki sporcularımızı her şeye rağmen kutluyorum. Onlar hakeme rağmen orada 2 puan bırakmaya mecbur edilseler de, bir puan alıp Ordumuza başı dik gelmesi bize yetti.Artık bundan sonraki maçı düşünmeli Ordu spor.
Bu iş geçti…Puan puandır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.