HEY! ORDU İLİNDE FUTBOL ÖLÜYOR

HEY! ORDU İLİNDE FUTBOL ÖLÜYOR

Bir takım düşününki, iki günde imkansızlıklar içinde üç maça çıkmak için koşsun çabalasın, sonrada il özel idaresinin eli ile kendine 2 bin lira verilsin, bununla takım ol denilsin. Havadan milyarları birilerinin himmeti ile bu ilde eğilmeden büzülmeden

HEY!

ORDU İLİNDE FUTBOL ÖLÜYOR

Belediyenin de, vilayetinde, Milli Eğitiminin de, siyasetinde, iktidarında bunda büyük , çok büyük suçu günahı var. Her işe, her kar edecek, içinde avantası olacak işlere çare bulanlar bu ilin sporu, sporu yapacağı alanı, nedense geleceğini kurduğumuz gençleri düşündüğü de yok.

İşte duru göl, işte oradaki içler acısı durumlar.

Palavradan konuşmanın Ordu futboluna ne faydası var nede bu gençlere tabandan destek…

Kulüpler kalmadı zaten, tek tek kilit vurdular kapılarına, güçlü devlet güçlü siyasette en güçsüz günleri yaşayan sporun Ordudaki bu anları tam filmlere konu olacak durumda. Bir takım düşününki, iki günde imkansızlıklar içinde üç maça çıkmak için koşsun çabalasın, sonrada il özel idaresinin eli ile kendine 2 bin lira verilsin, bununla takım ol denilsin.

Havadan milyarları birilerinin himmeti ile bu ilde eğilmeden büzülmeden götürenlere bakınca, bu Ordu bunlara müstahak mı diyorum. Eğitim ayağı ile çocuklara nefes alma, yeteneklerini sergileme imkanı verecek ortamı bulunduklara makamın hakkını vererek yerine getiremeyenlerin, büyük şehrin bu un ufak olmuş sporunu ne vereceklerinin dibi kara bir kuyu…

Arkadaşlar, birkaç takım, birde Ordu spor. Ordu sporunda ilindeki yaptığının ne vereceği de kısıtlı, akademi liginde olamayacak her hangi bir takımın Ordu ve Ordu spora verebileceği de belli çizgi içinde olmuştur.

Bunun için bizlerin uğraşı kadar dışarıdan gazel okuyanların neleri söylediği de aslında önemli. Ortak olan, gençlerin yarınları ise o yarınlara ne vereceği belli olması gereken koltuk sahipleri de çok önemli..

Büyük olacak şehre cüce düşünce olursa koltukta oturmuş , o zaman ne sen konuş ne ben yazayım.

Sporunda, gençlerinde gelecek hayallerine el-fatiha….

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum