İYİ  KÖTÜ ÇİRKİN BİR OYUN

İYİ KÖTÜ ÇİRKİN BİR OYUN

Bu akşam 19 Eylülde kabus vardı, gelecek için bazı endişeler vardı, sahada asla Antep sahasına gitmeyecek kadar kötü bir takım vardı , bu takımın kötü olmasına sebep sahada olan ve oynayan” 11 “vardı… Gerideki Soro nun olmayışı, Volkanın bu akşam yalnı

İYİ  KÖTÜ ÇİRKİN BİR OYUN
 
Bu akşam 19 Eylülde kabus vardı, gelecek için bazı endişeler vardı, sahada asla Antep sahasına gitmeyecek kadar kötü bir takım vardı , bu takımın kötü olmasına sebep sahada olan ve oynayan” 11 “vardı…
 
Gerideki Soro nun olmayışı, Volkanın bu akşam yalnızlığı, beklerin , kenarlardaki açıkların ileri çıkmadan, baskı yapmadan kenarda iş olsun zaman dursun, yada bize ne, yenilmekte bir iş diyebilecek kadar mı sapıttı bu akşam takım.
 
Bir takımın  en ucundaki forvete bakılınca boy pos iş akıl her şey var, ama sahadaki icraata bakınca, stoperler ona içten içe teşekkür ederlerdir, bir forvet topa mı  basmaz,. Ademin stoper oynadığı bir takımda orta alandaki isim  Hasan üçüncü olmaz, en uçtaki, orta saha  ve geridekine bakınca aklıma  hep  şu gelir; “Erkan hocam bizden bıktı da gitmek için vizemi istiyor.
 
Eeee, o zaman bu kadar şık gezen , çok özel giyinen bir teknik adamın sahaya sürdüğü on bir bu kadar uyumsuz asla olamaz!
 
Elindeki kadroda kanatları kullanacak isimler vardır da orada solda yada sağda asla Jardel olmaz. Giden, yoran bir açık adamı değil. Ona orta sahada forvet arkası olursa daha özel işler yapar diyorum.
 
Bu gece çok iyi Antep çok kötü hakem ve  Ordu spor takımı vardı…Telafisi olacak bir maçtan puansız ayrıldık başka, sahamızda bu oldu esas düşünülmesi gereken iş bu. Ve Ordu spor hedefe giderken yada isterken hatasız kul olmama adına nerde olmalıyız, hep yukarılarda.
 
Birde sayın hocam iki haftadır büyük düşüş içinde olan iki sporcunun bize çok lazım olduğunu en iyi siz biliyorsunuz da, onlar niye bilmez bir durumda ? Ben Salih-Selçuk tan bahsediyorum, ben Soro yada Ufukan yoksa Volkanın yalnızlığından  bahsediyorum , ben kenarda artık yokları oynayan Jardel den…
 
Yoksa yasakla önümüzün kesildiği bu sezonda geriden gelenlere bu takım  güvenmez  ise orta alandaki o yumuşak karna bir çare bulunmaz  ise bu yolda kısıtlı ayaklarla nasıl uzun yollar aşılacak ki? Hocam önce ortasaha, önce yürümeyen kanatlara neşter..
 
Forvet dersen, Allah teknik ekibe kolaylık  versin.Zor bir malzemeden çok güzel işler yaptınız, malzemeler sakatlanınca işte gerçekler…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum