VEFAT EDENLER 07 11 2013

VEFAT EDENLER 07 11 2013

Turnasuyu Köyünden , Necati Akköse’nin oğlu , Hurşit ve Kadir Akköse’nin abisi , Emine Akköse’nin eşi ALİ AKKÖSE vefat etmiştir. Cenazesi bugün Turnasuyu Merkez Camiinde kılınacak öğle namazından sonra , aynı köyde toprağa vericektir.


VEFAT EDENLER 07 11 2013 

ALİ AKKÖSE

Turnasuyu Köyünden , Necati Akköse’nin oğlu , Hurşit ve Kadir Akköse’nin abisi , Emine Akköse’nin eşi ALİ AKKÖSE  vefat etmiştir. Cenazesi bugün Turnasuyu Merkez Camiinde kılınacak öğle namazından sonra , aynı köyde toprağa vericektir.

ALİ ÇAKIR
Ulubey , Çukur Mahallesinden , Çakıroğullarından Merhum Mustafa Çajır’ın oğlu , Alladdin Çakır’ın abisi Merhum Yusuf , Resul ve Samet Çakır’ın babası , ALİ ÇAKIR vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 13:00 de Ulubey Çukur Mahallesinde Kılınacak cenaaze namazından sonra , aile mezarlığında toğrağa verilecektir.

MUSTAFA TEMEL
Ulubey , Şahinkaya Köyü , Kayadibi Mahallesinden , Hocaoğullarından , Merhum Sadık Temel’in oğlu , Ramazan , İlhan , Hasbi ve Ahmet Temel’in babası , MUSTAFA TEMEL vefat etmiştir. Cenazesi bugün Ulubey Şahinkaya köyü , Kayadibi Mahallesinde kılınacak öğle namazından sonra ,aynı köyde toğrağa verilecektir.

HASİRET YEŞİLBAŞ
Ulubey Güzelyurt köyünden Kaçaroğullarından Hami Yeşilbaş'ın eşi, Diş Hastanesi Personeli Zeki,Cezaevi personeli Ejdam,Gürel ve Naciye Yeşilbaş'ın annesi, HASİRET YEŞİLBAŞ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Ulubey Güzelyurt köyünde kılınacak ikindi namazından sonra aynı köydeki aile mezarlığında toprağa verilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.