ADANA DEMİR MAÇINDAN SONRA

ADANA DEMİR MAÇINDAN SONRA

Asla kötü oynama lüksleri yoktu, oynadılar.. Olmamalı. Çok uzun yolda, hedefte bu takım, hedefe giderken çok dikkatli olmalıyız. Erkan hocada, hocalarda gördü nerde ne noksan var. Bunları çalışıp bundan sonraki maça hatasız ve Ordu spor gibi çıkmamız lazı

ADANA DEMİR MAÇINDAN SONRA

Mustafa KÖKSAL

Bu maçı her yönü ile ele alırsak bizi kendine inandıran Ordu sporu goller dışında sahada iki üç isim haricinde buldunuz mu derseniz, izleyen herkesin cümlesi aynı  olurdu;” bu Salih-Anıl-Selçuk- Emre-Subasij ”mi idi ,derler sahada formanın içinde olanlar… Bu geceyi üç puanla hatırlamak isterim, oyun olarak değil.

Niye öyle oldu, neden bazı oyuncular yeni çıkmış sahaya oyuncu gibi idiler, onun cevabı sayın teknik direktörde. Buna cevabı ancak o verebilir, dışarıdan izlediğim kadar  hocada oyundan memnun değildi, ikinci golde Ferhat a koşması da bunun en bariz görüntüsü oldu bu gece.

Her şey güzeldi, taraftarın coşkusu, istekli oluşları maç boyu bu sporculara hiç uzanamadı, son anlarda bir tek Salih in üzerindeki kara örtü biraz kalktı. Neticede Jandel- Ferhat bu gece lidere hayat verdi, üç puanı hanesine koydurdular, onun için onlara  bu gece için teşekkür etmeliyiz.

Birde eski dostumuz, Ordu ve Ordu spora uzun yıllar hizmet etmiş bir tanıdık isim vardı Adana Demirspor takımının başında teknik adam olarak “Yücel İldiz”. Onunda bu akşamı bizimle olduğu anda güzeldi, bizim yenmemizde bizim açımızdan çok özeldi, birde güzel.

Oda gerçek oldu.

Adana maçının golleri ve alınan 3 puanın dışında maçın tadı var mı idi derseniz  ,yoktu. Yalnızca alınan puan ve liderlik çok güzel oldu. Ama bu isimlere Ordu sporun ihtiyacı var, onlarında bu takım için önemi.

Asla kötü oynama lüksleri yoktu, oynadılar.. Olmamalı. Çok uzun yolda, hedefte bu takım, hedefe giderken çok dikkatli olmalıyız. Erkan hocada, hocalarda gördü nerde ne noksan var. Bunları çalışıp bundan sonraki maça hatasız ve Ordu spor gibi çıkmamız lazım.

Mecburuz da…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum