Ordu İşadamlarından Orduspor Çıkarması

Ordu İşadamlarından Orduspor Çıkarması

ÇİFTÇİ, ”Şu anda Ordu’muzda 780 bin kişi yaşıyor. Ama bu kadar mı hayır, Ordu dışında da 1 milyona yakın Ordulu olup dışarıda yaşayan insan var. Bir de Anadolu’dan Ordu’ya, Orduspor’u sevmiş gönül veren insanlar var. Bir de yurtdışında gönül vermiş insanl

 

Vali Kenan ÇİFTÇİ, PTT 1. Lig’de mücadele eden ve aldığı başarılı sonuçlarla lig’de lider durumda bulunan Orduspor Kulübünü ziyaret etti.

 

Ordu İşadamlarından Orduspor Çıkarması

Ziyarette, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Şeref ÇAKMAK, Vali Yardımcısı Fatih GÖRMÜŞ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer YILMAZ, OTSO Başkanı Servet ŞAHİN, OTSO Meclis Başkanı Ufuk ÜNAL, işadamları Mustafa POYRAZ, Ufuk ATEŞ, Cengiz BİLGEHAN, Adnan ENGİNYURT Orduspor Teknik Direktör Erkan SÖZERİ, Basın sözcüsü Adem TÜRKMEN, bazı yöneticiler ve Ordusporlu futbolcular hazır bulundu.

Ziyarette, Ordusporlu futbolculara hitaben bir konuşma yapan Vali Kenan ÇİFTÇİ, ”O, golü attığınızda insan heyecanlanır, adrenalin pik yapar, birbirinize sarılırsınız, muhabbet edersiniz. İnanın aynı o zevki bizler de alıyoruz. Sadece bizler mi alıyoruz, değil sadece bizler almıyoruz. Biz Japonya’ya gittik, oradaki Ordulu kardeşlerimiz dediler ki bize ‘Orduspor Süper Lig’e çıkacak mı? Nasıl durumu? Bizde inşallah çıkacak dedik. Siz bizim yüzümüzü hep ak ettiniz, inşallah daha da güzel olur” dedi.

Vali Kenan ÇİFTÇİ, ”Orduspor için ne yapabiliriz? Diye düşündük. Bu sabah bazı arkadaşlarımızla bir kahvaltıda buluşmuştuk. Dedik ki ne yapabiliriz. Sayın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız, işadamlarımızın, esnaf kardeşlerimizin bazı önerileri oldu. Birlikte düşündük, ilk önce Ordusporlu kardeşlerimize hep birlikte bir tatlı götürelim, onları kutlayalım, tebrik edelim, onlara bir moral destek verelim istedik. Dün akşam itibariyle bazı işadamı arkadaşlarımızı aramışlar bize ne kadar destek olursunuz diye, işadamı arkadaşlarımız da zaten gerekli katkıyı, desteği vermişler” diye konuştu.

“Ben inanıyorum ki Ordulu olan, Ordulu olup Ordu dışında yaşayan, Ordu sevdalısı olan herkes sizin yanınızda. Size destek olmak, katkı vermek için elinden gelen tüm çaba ve gayreti gösteriyor” diyen Vali ÇİFTÇİ, ”Şu anda Ordu’muzda 780 bin kişi yaşıyor. Ama bu kadar mı hayır, Ordu dışında da 1 milyona yakın Ordulu olup dışarıda yaşayan insan var. Bir de Anadolu’dan Ordu’ya, Orduspor’u sevmiş gönül veren insanlar var. Bir de yurtdışında gönül vermiş insanlar var. Bütün bu görüştüğüm tüm insanların adına size can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Allah başarınızı ve muvaffakiyetinizi artırsın, ayağınıza güç kuvvet versin, hepinize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

Ziyarette işadamları da söz alarak Orduspor için düşüncelerini dile getirdiler. OTSO Başkanı Servet ŞAHİN, sadece işadamlarından para istenmemesini, her Ordulunun taşın altına elini koyması gerektiğini söyledi.

Servet ŞAHİN, ”Bin tane bin lira versin olsun, 500 tane 2 bin 500 TL veren olsun. 250 tane 5 bin lira veren, 100 tane on bin lira veren Ordulu bulalım ve 6 aylık kredi kartı çektirsinler ve katkıda bulunsunlar” diyerek, herkeste Ordu ve Orduspor sevgisi olduğunu belirterek, herkesin taşın altına elini koyması gerektiğinin birkez daha altını çizdi.

İşadamı Mustafa POYRAZ ise konuşmasında, ”Süper lig’den düştük. Mütevazi kadrolarla, mütevazi imkanlarla biz gerçekten başarılı bir takım oluyoruz. Futbol hayatında sizin önünüz çok açık” dedi.

Ordu için, Orduspor için Vali Kenan ÇİFTÇİ başta olmak üzere, Belediye Başkanı, işadamları, sivil toplum örgütleri ile birlikte yardımcı olmaya çalıştıklarını vurgulayan Mustafa POYRAZ, ”Bu yarışı bırakmamamız lazım. Yarışı bıraktığınız zaman hem kendinize, hem Orduspor’a kötülük edersiniz. Bunun için hep beraber Ordulu olarak bu başarıyı devam ettirmemiz lazım. Hep beraber Ordu için bütünleşelim, bu başarıyı mutlulukla bitirelim” diye konuştu.

İşadamı Cengiz BİLGEHAN ise, ”İkişer, üçer bin bilet satın alalım. Bu tarihi bir bilet olacak. Ordu’ya ilk inen ve kalkan uçak. 150 ya da 200 yolcusu var. Orduspor’un dertlerine çözüm olabilir. Sayın Valim sizin önderliğinizde olursa işler daha çabuk olur” şeklinde görüşlerini dile getirdi.

“Bu tabloyu görmek bizim açımızdan sevindirici. Sezona başlarken çok yeni ve sınırlı imkanlarla kurulan bir takım, ama inanmış, doğru karekter, doğru futbolcu karekteri bir oluşum gerçekleştirdik. Burada oyuncularımıza çok teşekkür etmek lazım. Onlar çok kısa zamanda bu uyumu, birlikteliği sağladılar” diyerek, konuşmasına başlayan Orduspor Teknik Direktörü Erkan SÖZERİ de, ”Biz başarılı oldukça inanıyoruz ki, şehrin ileri gelenleri, mülki amirleri, işadamları daha çok yanınızda olacaklar. Her şey başarıyla orantılı. Biz sonuna kadar bu yarışın içinde olmak, en azından bu heyecanı yaşamak ve Ordu adına, insanlarına yaşatmak istiyoruz. Mücadelemizde hiçbir eksik olmayacak. Ondan emin olabilirsiniz. Bu katılımın daha fazla olması hem Ordu için, hem Orduspor için, hem de bizler için çok sevindirici oluyor. Sayın Valimize ve işadamlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


Futbolcular adına söz alan Takım kaptanı Anıl TAŞDEMİR de yaptığı konuşmada, “Bütün futbolcu kardeşlerim durumun ne kadar zor olduğunu biliyordu. Bir enkaz vardı burada. Bütün takım arkadaşlarıma, hocama ve yöneticilere teşekkür ediyorum. İyi bir süreç yakaladığımızı düşünüyorum. Bugün de çok güzel oldu. Futbol güçle oynanan bir şey. Ne kadar kendinizi güçlü, kuvvetli hissederseniz, o kadar iyi oluyor. Bunu da sağlayacak olan sizlersiniz. Sizin gücünüz, bizim arkamızda olmanız. Bizde bundan sonra yakaladığımız ivmeyi iyi bir şekilde daha da yukarıya çıkarmak istiyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından Vali Kenan ÇİFTÇİ, Ordusporlu futbolcu ve teknik heyete tatlı ikramında bulundu. Ziyaretin anısına Orduspor Basın Sözcüsü Adem TÜRKMEN tarafından Vali Kenan ÇİFTÇİ’ye üzerinde isimin yazılı olduğu Orduspor forması hediye edildi. 

Ziyaret, Vali Kenan ÇİFTÇİ ve beraberindekilerin Ordusporlu futbolcularla toplu fotoğraf çektirmesi ile sona erdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.