NERDESİN ORDU?

NERDESİN ORDU?

Adana demir spor maçımız var. Orada olmalıyız. Binlerce ses olarak yürek olarak orada olmalıyız. Bizi kimse değil Ordu spor eker oralara. Ancak odur asıl olan. Gerisi tefaarruat.19 eylül de olalım Pazar günü yan yana bu takımın yürüdüğü yola destek için.

NERDESİN ORDU?

Bu takım senin Ordu. Sen neredesin şimdi?

Şimdi takımın yanında olmak var anasını satayım.…

Yoksun.

Ne  kombinede varsın nede bilet kuyruğunda.

Neredesin diye sordum sporu bilenlere, dediler ki ya işte ya cami önlerinde çay bahçelerinde yada kahvelerde okeyde, aznifte.

Benim Ordu spor taraftarımın o büyük taraftarı  ise tribünde yok. Sebebini sorsak ya yönetim yada bilet meselesi. Bunlar bahane değil. Üç kuruş beş kuruş için mi, olmaz bu taraftar getirdi Ordu sporu her daim zirveye de düştüğü yerden tekrar olması gereken yere de.

Ama bu takım bugün zirvede ise buda üç beş  stada gelen taraftarı ve de çok çalışan yönetimi sayesinde. Birde üst yapıya ne verdiğini bilirken alt yapıyı da elinde tutan Erkan hoca ile ekibinin sayesinde.

Tebrikler onlara.

Şimdi sıra size Ordu!

Adana demir spor maçımız var. Orada olmalıyız. Binlerce ses olarak yürek olarak orada olmalıyız. Bizi kimse değil Ordu spor eker oralara. Ancak odur asıl olan. Gerisi tefaarruat.

19 eylül de olalım Pazar günü yan yana bu takımın yürüdüğü yola destek için.

Kimseler için değil, Ordu spor i.in beyler.

Yoksun neredesiniz..?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.