ASLINDA ORDUSPOR NE YAPIYOR

ASLINDA ORDUSPOR NE YAPIYOR

Takım herkesi şaşkına çeviren bir yürek katmanı ile zirvede tutunmaya ve oradan çıkmamaya Çalışıyor ki, onların karakter yapılarına baktığımda, bunu sporcular geldiği günden beri çok hak ediyorlar. Ama haksızlığı hak etmeyen tek grup var, onların

ASLINDA ORDUSPOR NE YAPIYOR
 
mustafaköksal..JPGMustafa Köksal
 
Diyor bazıları, sezon başında da söyledikleri,   bulunduğu   yerin çok dışında geziniyor     Ordu spor takımı ki, buna rağmen   “Allah-“ “Allah” sözleri ve şaşkınlıkları ne doğrudan uzak nede yalana yakın.
 
Takım herkesi şaşkına çeviren bir yürek katmanı  ile zirvede tutunmaya ve oradan çıkmamaya Çalışıyor ki, onların karakter yapılarına baktığımda,   bunu   sporcular geldiği günden beri çok hak ediyorlar.
 
Ama haksızlığı hak etmeyen tek grup var, onların derdi büyük, çilesi kocaman; büyük Ordu spor için bu zamana kadar verdikleri  her şey helal olsun diyen taraftara ihtiyacı  her daim olacaktır..
 
Birde süper ligde bu takımın yüreğinde olan, maddi ve manevi bu takımın kalbine elini basan iş adamlarının ve siyasilerin şimdi buhar olması, yok olması şunu bana gösteriyor ki, demek ki Ordu spor bu sezon bu başarıya adım atmasının istenmemesi.
 
Yönetim yalnız kalsın, zor anları olsun, madden ezilsin ve gitsin.
 
Bakın beyler, yukarıda Allah var. Adamı  çarpar. Yemin olsun görmemekte ısrar ettiğiniz yapılanlardan dolayı, sizde bu kulübün yüreğinde nefretle mahkum olursunuz. Bu kadar yapılan işlerin içinde hala Nedim Türkmen in davranışında kaldık isek ,işte bu kadarına da pes derim ben.
 
Kimler bu kulübe şerefi ile parası ile hizmet etmedi ki. Kimler bu kulübe doğru yada yanlış işleri peş peşe yapmadı ki. Kimler bu takımı küme düşürmedi ki….
 
Ama bakın beyler; “5 yıldız konforunda tesisi, iki tane çim sahayı, yıllarca kimsenin bu takımı yönetirken bakmadığı alt yapısına harika alt yapı tesisini yaptığını,  alt yapıdaki oyunculara iğliyi alakayı her daim sıcak tutuğunu, alt yapı hocalarına değer verdiğini nedense göz ardı ediyor. Bu konuda kalemini yada dudağını iki cümle ile oynatmıyor.
 
Birde bu yönetim bunları yaptı diyeni de görmedim  . Varsa yoksa Nedim Türkmen ve yönetimin davranışı, duruşu..
 
Beğenmeyenlerin bu takıma gelip, yönetime talip olması, yönetimi alması ve yönetmesi kadar doğal hakkı  her zaman var iken, gelen yok, konuşan çok. Şimdi bu takımı  harika götüren bir teknik heyeti var, iyi giden takım var, alt yapısına gözü gibi bakan sorumluları var..Bu konuda da yazılsın, takdir edilsin, konuşulsun lütfen…Şahıslar değil Ordu spor önemli olan.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum