Hastanelerde Yenilemeler Yapılıyor

Hastanelerde Yenilemeler Yapılıyor

Ordu İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği bünyesinde faaliyet gösteren, Sağlık Bakanlığı – Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları binası ile Ordu Devlet Hastanesi’nde yenileme çalışmaları devam ediyor.

Ordu İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği bünyesinde faaliyet gösteren, Sağlık Bakanlığı – Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları binası ile Ordu Devlet Hastanesi’nde yenileme çalışmaları devam ediyor.

Hastanelerde Yenilemeler Yapılıyor

Ordu İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinden Yapılan açıklamada; 

Acil Servisler Yenileniyor

Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları binasındaki, günlük ortalama 200 kişinin tedavi gördüğü Çocuk Acil ve Kadın Doğum Acil birimleri birbirinden ayrılarak yenileniyor. Yeni yapılacak olan Çocuk Acil ve Kadın Doğum Acil birimleri en son teknoloji ile donatılarak Ordu Halkının hizmetine sunulacak" denildi .

Ordu İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Hasan ÖZTÜRK, Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Coşkun AVCI ve İdari Hizmetler Başkanı Serkan YALKIN ile birlikte acil servisteki çalışmaları yerinde inceleyerek hastane İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Mustafa TOMAKİN’den bilgi aldı.

Halkımızın Sağlığı Bizim İçin Önemli

Halkımızın sağlığı bizim için önemli diyen Genel Sekreter ÖZTÜRK yaptığı açıklamada; “Hastanelerimizdeki yenileme çalışmaları aralıksız devam ediyor. 

Bu çalışmalarla birlikte birliğimize bağlı sağlık tesislerindeki hizmet kalitesi her geçen gün artıyor. Buradaki çalışmalar sona erdiğinde Ordulular daha modern bir ortamda hizmet alacak. Halkımızın sağlık tesislerimizden daha nezih ortamlarda konforlu ve kaliteli sağlık hizmeti alabilmesi için yenilik çalışmalarımız önümüzdeki süreçte de devam edecek” diye konuştu.

Ordu Devlet Hastanesinde Yenileme Çalışmaları

ÖZTÜRK ayrıca, günlük ortalama 800 hastanın başvurduğu Ordu Devlet Hastanesi acil bölümündeki poliklinik sayısının 3’e çıkarılarak, aynı anda 3 hekimin Ordu halkına sağlık hizmeti sunacağını, bu sayede acil servisteki yığılmaların önüne geçileceğini söyledi.

Hastane bünyesindeki Hasta Karşılama Birimleri ile Bebek Bakım ve Emzirme Odası’nın daha modern hale getirilmesi çalışmalarının tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunulduğunu bildiren Genel Sekreter Uzm. Dr. Hasan ÖZTÜRK sözlerine şöyle devam etti:

Hasta Karşılama Birimleri Daha Modern

“Hastane içerisinde daha önce EKG Çekim alanı olarak kullanılan bölge fiziki şartların uygun olmaması nedeniyle poliklinik alanına taşınarak, B Blok Karşılama Birimi bu alanda hizmet vermeye başladı. Karşılama Biriminin hemen yanındaki boş alan da yeniden dizayn edilerek Hasta Bekleme Alanı olarak belirlendi. Hastane koridorları ve hasta bekleme alanlarında yapılan çalışmalar neticesinde halkımızın daha ferah bir ortamda hizmet almasını sağlıyoruz.”

Bebek Bakım ve Emzirme Odası Artık Daha Konforlu

“Ordu Devlet Hastanesi B Blok Ziyaretçi Girişinde bulunan Bebek Bakım ve Emzirme Odası yenilenerek kalite standartlarına uygun hale getirildi. Çalışma kapsamında oda içerisinde iklimlendirme sağlanarak, görsel afişler asıldı. Oda içerisindeki lavabo yenilenerek anne ve bebeklerine daha hijyenik bir ortam sağlanmış oldu.”

Ordu halkına daha kaliteli sağlık hizmeti sunmayı ilke edinen Ordu İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nin, hastaneler bünyesindeki yenileme çalışmaları devam edecek" denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.