Karşıyaka 0 - Ordu 1

Karşıyaka 0 - Ordu 1

Açık tribünde üzerinde, “Hoş geldin Orduspor” yazılı pankart açıldı.Yeşil kırmızılı taraftarlar kapalı tribünde dev boyutlarda Anıtkabir ve Atatürk posterleri ile üzerinde "Atam sen rahat uyu" yazılı pankart açtı. Karşıyakalılar, Gezi Parkı Eylemleri’ne a

KARŞIYAKA ve Orduspor arasındaki dostluk tablosu alkış aldı.

Karşıyaka 0 - Ordu 1

orduspor-sevdim seni 1 kere-20130203_143106-400.jpg

Taraftarlar maç öncesi birbirleri lehine tezahürat yaptı.

Kendi takımlarını tribünlere çağıran yeşil-kırmızılı taraftarlar başlama düdüğünden önce Ordusporlu futbolcuları da el ele tribüne davet ederek alkışladı.

Açık tribünde üzerinde, “Hoş geldin Orduspor” yazılı pankart açıldı.

Yeşil kırmızılı taraftarlar kapalı tribünde dev boyutlarda Anıtkabir ve Atatürk posterleri ile üzerinde "Atam sen rahat uyu" yazılı pankart açtı. Karşıyakalılar, Gezi Parkı Eylemleri’ne atıfta bulunarak "Mustafa Kemal'in askerleriyiz'', "Her yer Taksim her yer direniş” sloganları attı.

Maçı Eski İçişleri Bakanı, Adalet ve Kalkınma Partisi Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin de 35. dakikadan itibaren protokol tribününden izledi. Karşyaka’da Eski Başkan, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çalışkan da maçı Başkan Fatih Diniz’le yan yana oturarak izledi. Yönetim tam kadro tribünde yer aldı.

Teknik Direktör Sait Karafırtınalar 3-0 kaybedilen Mersin İdmanyurdu deplasmanının ilk 11’de iki değişiklik yaparak takımını sahaya sürdü. Ali Kemal’in yerine iyileşen Berkan defansın solunda ilk kez forma giydi. İlk haftalarda bekleneni veremeyen Caner’in yerine Burak orta sahada oynadı. Akhisar Beledieyspor’dan kiralanan Kerem 18’e girdi.

Karşıyaka’da Endonezya’da düzenlenecek 3'üncü İslami Dayanışma Oyunları için ilk kez U23 Milli Takım’a çağrılan Ali Say kadroda yoktu.



Kaynak : http://www.haber3.com/karsiyaka-orduspor-macindan-notlar-haberi-2196165h.htm#ixzz2f1hVHfh0

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.