Caddeler Tamam, Sıra Denizde

Caddeler Tamam, Sıra Denizde

Ordunun Çevreciler "Sağda ve Solda", halen varlıklarını sürdüren "Demokratları", Torunun Şimdilik ,Halen Partisi olan CHP içindeki dostlarımız ile Belediye Meclisinde Oturum Başına halkın Parasını alan arkadaşlara sesleniyoruz; LÜTFEN PLAJ MEVKİİNİ PEŞKEŞ


Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun Kent  içinde kalan en güzel yerlerden birini de " Güzel ve Modern" olacak imajı ile Halkın ücretsiz kullanımına kapatacak.

 Seyit Torun daha öncede Ana cadde kıyılarını , ayışığını, sokakların bir bölümünü , Otogarın alt sokağını, Boztepedeki Belediyeye tahsis edilmiş özel idareden teminen edinilen yeri, Teleferik Kalkış istasyonu olarak kullandığı Atatürk parkını " Orduy' a hizmet"  "ayağı" ile ihale ederek "paralı" hale dönüştürdüğü yetmezmiş gibi, şimdi de Ordu Halkının piknik alanı olarak kullandığı "PLAJ MEVKİ"i ni "Moderrn bina ve müştemilatlarla"  donatarak ihaleye açacak ve artık Ordulu az gelirli ve yoksul ailelerde kendilerini denize " sokacak" başka bir alan aramaya başlayacaklar.

 Ordulu bazı "Çevreciler ve Yurttaşlar" Taksimdeki Ağaç Katlıamı ve yapılaşmayı protesto ederken, "Bizim Torun'un " kestiği ağaçarı görmemekte direniyorlar...

Nevzat AKATA ve Ordu Kent Olarak "Tarihe Şerh Düşmek" adına yaptığımız bu uyarıyı  Ordu Medyası zaten görmeyecek, duymayacak!?...

Ordunun Çevrecileri "Sağda ve Solda", halen varlıklarını sürdüren "Demokratları", Torunun Şimdilik , Halen Partisi olan CHP içindeki dostlarımız ile Belediye Meclisinde Oturum Başına halkın Parasını alan arkadaşlara sesleniyoruz;  4 adet " Büfe-Bina " yapılacak denilerek başlanan kıyımla birlikte LÜTFEN PLAJ MEVKİİNİ PEŞKEŞ ÇEKTİRMEYİN...

 Belediye sitesinden yayınlanan Haberi aşağıda okurken Fotoğfaflarında "Hayal alemi yansıması" olarak dikkatle izlemeliyiz.

 Hepimizin sevdiği Boztepeyi bile "Yalan yanlış" kullanarak " Görsel Yalan" söyleyen Seyit TORUN, CHP Yönetimince bu manada bilgi edinmelidir.

 Ordulular AKP karşıtlığı ile "Çantada Keklik" pozisyonunda görülmemelidir...

                                                                                                                         Nevzat AKATA


Caddeler Tamam, Sıra Denizde. Oda  Paralı Olacak!

“Kıyı Plaj ve Park Projesi” ne kısa bir süre önce start veren Ordu Belediyesi, projenin uygulanacağı alanı çevreleyen taş duvar çalışmalarını tamamlayarak beton dökümüne başladı.

Akyazı mahallesinde Gazi köprüsünden başlayıp Durugöl mahallesindeki Soya fabrikasına kadar plaj olarak kullanılan kıyı şeridine, modern kent plajı ve park projesi hazırlayan Ordu Belediyesi, toplam 28.650 m2 lik alanı çevreleyecek taş duvar çalışmalarını tamamladı.

Başkan Seyit Torun, sürdürülen proje çalışmalarında taş duvarın ardından beton döküm işinin aralıksız devam ettiğini söyleyerek, “Taş duvarın yüksekliğini 80cm olarak imal ettik. Mevcut ağaçlar korunarak baskı betondan gezinti yolları yapım işine ara vermeden devam ediyoruz. Mevcut koşu yoluna ilave olarakta1m genişliğinde kauçuk eklenecek. Projenin hayata geçmesi ile birlikte vatandaşlarımızın haftanın 7 günü dinlenebileceği, nefes alabileceği, Ordu’nun sahil ve deniz kenti olduğunun simgeleyen bir görünüm ortaya çıkacak” şeklinde konuştu.

http://www.ordu.bel.tr/modul-haber-ortaya_bu_goruntu_cikacak%E2%80%A6-detay-6519-1.html#.UblEBvktzis











HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum